OVER ONS

1977 begon alles toen Dirk Geerardyn als student zijn eerste oldtimer kocht. Al snel kwam hij op het idee om een totaalwinkel te creëren voor huwelijken.

Geschiedenis van Antique Auto, Het Bruidsparadijs & Het Bruidshuis

In 1977 begon alles toen eigenaar Dirk Geerardyn als student zijn eerste oldtimer Citroën Traction Avant kocht. In de jaren die volgden, kwamen daar steeds meer wagens bij. Antique Auto was geboren. Dirk was ook de eerste in België die oude autobussen opkocht en omvormde voor trouw- en andere feesten. Nu, meer dan 30 jaar later, beschikt Antique Auto over zo’n 20-tal old-timer autobussen en evenveel old-timers.

Enkele jaren en heel wat auto’s verder, kwam hij op het idee om een totaalwinkel te creëren voor huwelijken. Het Bruidsparadijs was geboren en vestigde zich in Kapellen, aan de Antwerpsesteenweg. Sinds haar ontstaan in 1995 is Het Bruidsparadijs een begrip in Vlaanderen en ver daarbuiten. Nergens anders vind je zoveel kledij, accessoires en attributen die met het huwelijksfeest te maken hebben onder één dak. Met de groei van het bedrijf werden ook steeds meer aanverwante producten aangeboden. Dirk kocht een eigen drukpers voor het aanmaken van uitnodigingen en dankkaartjes, ging nationaal en internationaal op zoek naar originele accessoires als gastenboeken, bedankjes of huwelijkskaarsen. Het voor België nog immer unieke all-in-one concept sloeg dermate aan dat Het Bruidsparadijs uiteindelijk uitgroeide tot een walhalla voor trouwers. Van lingerie, over bruidsjurken en mannenpakken, tot ceremoniewagens en toentertijd zelfs huwelijksreizen als huwelijkslijst: Het Bruidsparadijs had het. En dat allemaal onder één dak.

Twaalf jaar later barst het bedrijf opnieuw uit de voegen en vestigt het zich – anno 2008 – in Merksem, aan “de brug van de Azijn” (Toekomstlaan 2, Merksem). In dit immense gebouw is de gelijkvloerse verdieping voorbehouden voor de wagens en bussen, inclusief een eigen mechanische atelier, terwijl op de eerste verdieping de trouwer in spé op zo’n 1000 m² alles – maar dan ook àlles wat ook maar enigszins met de heuglijke dag te maken heeft – kan terugvinden.

Ons Team

1525

Dirk

Zaakvoerder

Als zaakvoerder zorg ik samen met mijn echtgenote voor het reilen en zeilen van onze winkel. Ik coach en motiveer het ganse team en stuur bij waar nodig. Ook de technische atelier (voertuigen) behoort tot mijn verantwoordelijkheid.

920

Marita

Zaakvoerster

als zaakvoerder zorg ik - samen met mijn echtgenoot Dirk - voor het goed draaien van onze winkel. We doen samen de aankopen van de nieuwe collecties en nemen alle beslissingen. Ik neem daar bovenop ook vooral de personeelsadministratie en publiciteit voor mijn rekening.

885

Anouchka

Secretariaat

Zorgt er voor dat alle geleverde jurken, kostuums, e.d. voorzien zijn van de juiste prijskaartjes, alsook zorgt zij er voor dat alle bestellingen tijdig geplaatst en geleverd worden. Ook het helpen van klanten voor het kiezen van de accessoires behoort tot haar taken.

886

Cindy

Secretariaat

boekt elke maand tijdig de aan- en verkoopfacturen in en helpt de klanten met het uitkiezen van alle accessoires zoals drukwerk, trouwringen, kaarsen e.d.

887

Kimberley

Secretariaat

is ons zonnetje in huis. Zij is het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als aan de balie en helpt in eerste instantie de klanten vooral telefonisch of aan de balie.

921

Ilse

Verkoopsteam

Als styliste zal zij professioneel advies geven en er voor zorgen dat jullie zullen stralen op jullie trouwdag in de juiste kledij, zowel voor bruid, bruidegom als suite

888

Silvana

Verkoopsteam

Als styliste zal zij professioneel advies geven en er voor zorgen dat jullie zullen stralen op jullie trouwdag in de juiste kledij, zowel voor bruid, bruidegom als suite

890

Isolde

Verkoopster-retoucheuse

Al ruim 20 jaar is mode - en specifiek bruidsmode - mijn grote passie. Ik geniet er van om bruid en bruidegom te begeleiden naar trouwjurk of het kostuum van hun dromen. Daarnaast ben ik als coupeuse verantwoordelijk voor het nauwkeurig vermaken van trouwkledij. Hier streef ik natuurlijk naar de hoogste kwaliteit. Tot snel in Het Bruidsparadijs!

893

Coby

Verkoopster-retoucheuse

Zij zal als adviseuse/styliste zorgen dat jij jouw droomjurk of trouwkostuum vindt in ons groot aanbod. Met meer dan 30 jaar ervaring als coupeuse, zal zij er mee voor zorgen dat de trouwjurken en suitekledij perfect op jouw lichaam aangepast worden zodat jullie kunnen stralen!

895

Chris

Naai-atelier

Als oudste van het team heeft zij de grootste ervaring in haute-couturewerk. Zij zal er dan ook voor zorgen dat alle bruidsjurken en suitekledij perfect buiten gaan.

896

Hester

Naai-atelier

Als professioneel retoucheuse zorg ik voor het afpassen en afwerken van de gepaste kledij zodat dit perfect past. Ook de afdeling verhuur kostuums valt onder mijn bevoegdheid.

897

Gerd

Naai-atelier

Als professioneel retoucheuse zorg ik niet enkel voor het afpassen en verwerken van de retouches. Ook ben ik verantwoordelijk voor de verkoop in onze afdeling suitekledij.

926

Mohammad

Naai-atelier

Aangezien mijn Nederlands nog niet perfect is, zorg ik enkel voor de werkzaamheden in de naai-atelier. Vooral de herenkostuums zijn voor mijn rekening.

892

Rita

Interieurverzorgster

Zorgt er voor dat heel onze winkel straalt en blinkt.

927

Basil

Meester-kleermaker

Ik ben professioneel meester-kleermaker en eindverantwoordelijk voor het naaiatelier. Ik maak kledij op maat, volledig naar de wensen van de klant. Geen model is me te moeilijk. Geen maat is me te groot. Als eindverantwoordelijke van onze naaiatelier zorg ik er voor dat alle jurken of kostuums perfect onze winkel verlaten.