BRUIDEGOM

Bruidegom

Trouwkostuums standaard of op maat

Trouwkostuums standaard of op maat

Het trouwkostuum voor de bruidegom … Niet enkel de bruid moet er uitzien om door een ringetje te halen, de bruidegom speelt een even belangrijke rol op de trouwdag. Ook zijn trouwpak moet er piekfijn uitzien. Onze stylistes zullen je, met hun jàrenlange ervaring, een persoonlijk advies geven. Wanneer ook de bruid haar bruidsjurk bij ons aangekocht heeft, zal je perfect bij je bruid passen zonder dat de bruid ook maar iets van haar jurk moet prijsgeven!

GRATIS Trouwring

Koop zowel trouwkostuum als trouwkleed als jullie trouwringen bij ons en krijg één Trouwring GRATIS! (voorwaarden verkrijgbaar in de winkel)

Kostuum op Maat

Bij Het Bruidsparadijs vind je al trouwpakken vanaf 495 euro. Je kan bovendien kiezen uit moderne of klassieke herenkostuums. Zelfs een Italiaans exclusief design trouwkostuum behoort tot de mogelijkheden. Je vindt er o.a. merken als Archetipo, Cossmo, Tziacco en Wilvorst. Hebben we niet wat je zoekt, kan er door onze meester-kleermaker altijd een kostuum volledig op jouw maat of naar jouw wensen gemaakt worden.

Kostuum of smoking Huren

Voor de heren van de suite kan je een gewoon stadskostuum, smoking of jacquet huren.

Trouwkostuum passen? Vergeet geen afspraak te maken!