Skip to main content

Om de gezondheid van jou, je gezelschap én onze collega’s te kunnen waarborgen, dient elke bezoeker de door de overheid opgelegde regels te respecteren.

Heel onze winkel is CoronaProof dankzij de genomen maatregelen:

  • bij binnenkomst van onze winkel dient iedereen de handen te desinfecteren met desinfecterende handgel, welke op verschillende plaatsen ter beschikking staat in onze winkel
  • het dragen van een mondmasker is door iedereen verplicht. Er zijn feestelijke mondmaskers bij ons in de winkel of in onze webshop te koop.
  • het respecteren van de 1,5m-regel rond social distancing is uiteraard in heel de winkel van toepassing.
  • het aantal personen dat je mag begeleiden, is beperkt. Vraag ernaar hoeveel personen mee kunnen komen. Afhankelijk van de grootte van de paskamer, wordt het aantal beperkt. Wil jij de grootste paskamer? Maak dan tijdig je pasafspraak voor het uitzoeken van je trouwjurk.
  • het eerlijk invullen van een formulier dat zowel jij als je gezelschap (of inwonenden) op dat moment niet ziek zijn.

Voel jij je niet goed? Ben je ziek? Voelt iemand van je gezelschap zich ziek of een inwonend familielid? Neem dan jouw verantwoordelijkheid op en kom niet binnen. Met veel plezier zullen we een nieuwe afspraak maken zodat iedereen gezond kan blijven en het virus geen kans maakt om verder verspreid te worden.

Wanneer we met z’n allen deze regels toepassen, zal het CoronaVirus geen kans hebben en kunnen we hoopvol naar de toekomst uitkijken. Een toekomst waarin terug zonder angstgevoel kan gefeest worden!

Maak hier je on-line pasafspraak of bel ons even op 03/605 55 33!