fbpx
Nieuws

Corona Voorwaarden Bezoek Winkel

By 19/06/2020 No Comments
Corona Maatregelen Bezoek Winkel

Sinds dinsdag 12 mei 2020 mochten we na een sluitingsperiode van 2 maanden, opnieuw onze deuren openen, uiteraard mits het volgen van een aantal maatregelen die de overheid opgelegd heeft.

Om de gezondheid van jou, je gezelschap én onze collega’s te kunnen waarborgen, zullen we streng toekijken op het respecteren en volgen van de opgelegde regels.

  • bij binnenkomst van onze winkel dient iedereen de handen te desinfecteren met desinfecterende handgel, welke op verschillende plaatsen ter beschikking staat in onze winkel
  • het dragen van een mondmasker is door iedereen verplicht. Er zijn feestelijke mondmaskers bij ons in de winkel te koop.
  • het respecteren van de 1,5m-regel rond social distancing is uiteraard in heel de winkel van toepassing.
  • het aantal personen dat je mag begeleiden, is beperkt. Vraag ernaar hoeveel personen mee kunnen komen. Afhankelijk van de grootte van de paskamer, wordt het aantal beperkt. Wil jij de grootste paskamer? Maak dan tijdig je pasafspraak voor het uitzoeken van je trouwjurk.

Voel jij je niet goed? Ben je ziek? Voelt iemand van je gezelschap zich ziek of een inwonend familielid? Neem dan jouw verantwoordelijkheid op en kom niet binnen. Met veel plezier zullen we een nieuwe afspraak maken zodat iedereen gezond kan blijven en het virus geen kans maakt om verder verspreid te worden.

Wanneer we met z’n allen deze regels toepassen, zal het CoronaVirus geen kans hebben en kunnen we hoopvol naar de toekomst uitkijken. Een toekomst waarin terug zonder angstgevoel kan gefeest worden!