Bruidsjurk volgens jouw eigen creatie

Heb je in onze ruime keuze aan trouwjurken of suitekledij nog geen droom trouwjurk gevonden? Niet getreurd… Bij ons bestaat de mogelijkheid om je favoriete jurk, top en rok of broek te laten maken volgens jouw eigen wensen. Je kan dus je eigen ontwerp in onze professionele naaiatelier laten realiseren en een unieke creatie trouwjurk dragen op JOUW grote dag. Ook voor het kostuum voor de bruidegom, suitejurken en suite-ensembles voor de moeder van de bruid of de moeder van de bruidegom bieden wij deze mogelijkheden. Uiteraard kan je van deze dienst-op-maat ook gebruik maken voor een dagdagelijks ensemble.

Trouwjurk op maat?

Om kennis te maken met ons volledige assortiment kan u best eens langskomen in de winkel. Maak hierbij zeker een afspraak zodat u samen met één van onze stylistes en onze meester-kleermaker de mogelijkheden kan bekijken.

Maak hier je pasafspraak

Gekleurde jurk of Regenboogjurk?

Zoek je echt iets speciaal in één kleur? of liever een rok waarin alle kleuren overlopen in de kleuren van de regenboog? Jij vraagt, wij maken!

Bruidsmeisje of Bruidsjonker?

Uiteraard is het volledig op maat of volgens jouw wens maken van de kledij voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers ook mogelijk. Een mini-trouwjurk? of een kostuum zoals papa? Maak een afspraak en vraag naar de vele mogelijkheden die we kunnen bieden.

If we don’t have it, we create it!

Maatwerk Trouwjurken Eigen Creatie
Eigen creatie bruidsmeisje jurk
Volledige familie gekleed door Bruidsparadijs LR
Maatwerk kostuum Het Bruidsparadijs