fbpx Skip to main content

FAQ

FAQ

KUNNEN MIJN VRIENDINNEN MEEKOMEN ALS IK EEN JURK KOM PASSEN?

Het is zeker mogelijk vriendinnen mee te brengen, maar we raden je aan om enkel je beste vriendin mee te brengen als je een jurk komt kiezen.
Hou er rekening mee dat, door veel mensen mee te brengen, je heel wat verschillende meningen hoort die soms nogal uiteen liggen.
Sommige mensen willen vooral hun eigen keuze opdringen en kijken niet onmiddellijk naar waar jij mooi mee staat.
We raden 2, maximum 3 personen aan om mee te komen.

MOET IK VOOR EEN PASBEURT MIJN LINGERIE EN SCHOENEN AL MEEBRENGEN?

Reeds bij de 1e pasbeurt heb je de juiste schoenen en juiste lingerie nodig. Hiervoor heb je in onze winkel een zeer ruime keuze in speciale bruids-lingerie en bruidsschoenen. Wat lingerie betreft gebeurt het zeer vaak dat de lingerie die je elders aangekocht hebt, niet onder je bruidsjurk past zodat je alsnog een tweede setje dient aan te kopen. Bij Het Bruidsparadijs zijn we gespecialiseerd in echte bruidslingerie, gemaakt door bruidsfabrikanten. Loop dus geen risico en koop je bruidslingerie bij een bruidsspecialist.

Denk eraan: bruidslingerie kan je als gewone lingerie (af)dragen, maar gewone lingerie (uit de lingerie-speciaalzaak) kan je niet altijd als bruidslingerie gebruiken.

KUNNEN WE SAMEN EEN JURK EN EEN TROUWKOSTUUM KOMEN UITZOEKEN?

Ja hoor. Ofwel kunnen jullie door één verkoopster achtereenvolgens geholpen worden, ofwel kunnen we twee verkoopsters voor jullie voorzien op hetzelfde moment. Je kan er dan heel zeker van zijn dat jullie elkaar niet kunnen zien. Onze paskamers zijn op voldoende afstand van elkaar. Hou er wel rekening mee dat een bruid (meestal) meer tijd nodig heeft om een keuze te maken dan de bruidegom. Die kan ondertussen naar de accessoires kijken of al eens in de boeken van de trouwkaarten kijken.

HELP.. IK TROUW BINNEN 6 WEKEN EN HEB NOG GEEN JURK!

Geen probleem! Onze voorraad bruidsjurken is zodanig groot dat je te allen tijde bij ons de bruidsjurk van je dromen zal vinden. Zelfs in laatste instantie bestellingen plaatsen, is bij sommige fabrikanten mogelijk. De meest korte tijdspanne voor de aankoop van een bruidsjurk was op vrijdagmiddag voor zaterdag. Zelfs dàt is mogelijk!

ZIJN JULLIE GEMAKKELIJK BEREIKBAAR MET HET OPENBAAR VERVOER?

Met de trein en tram: Ja, in het station van Antwerpen Centraal volg je de bordjes richting ‘pre-metro-station Astrid’. Hier neem je tram 3 richting Merksem en je stapt af aan de halte ‘oudebareellei’. Je wandelt nu een beetje terug en slaat dan aan de verkeerslichten links de straat in (richting Deurne = Deurnebaan). Aan de linkerkant van de brug blijven en daar zie je reeds onze winkel.

Met de bus: De bussen die stoppen aan de halte ‘oudebareellei’ zijn volgende lijnen: 3, 33, 600, 601, 605, 610, 620, 621, 640, 641, 642, 643, 650, 660, 670. Je kan dus 1 van deze bussen nemen en dan de route volgen zoals beschreven bij ‘met de trein’. De halte ‘Merksem St. Bartholomeusstraat’ is nog iets dichter, maar hier stopt enkel lijn 33.

Kijk ook even naar onze routebeschrijving.

WAT ZIJN DE TAKEN VAN EEN CEREMONIEMEESTER?

Een ceremoniemeester zorgt in de eerste plaats voor het vlot verloop van een huwelijksdag. Door hun jarenlange ervaring, kennen onze ceremoniemeesters dan ook hun taak als de beste. Zij zullen jullie heel vlot helpen! Het zijn ook niet meer de “stijve” ceremoniemeesters zoals jàren geleden, maar vlotte toffe (jonge) mensen die jullie zullen helpen op alle manieren.

Voor meer uitleg over de taken van een ceremoniemeester, kan je de rubriek ” Ceremoniemeesters” bekijken. Heb je nog meer vragen, aarzel niet ons te contacteren!

MOETEN WE EEN AFSPRAAK MAKEN OM EEN BRUIDSJURK TE KOMEN PASSEN?

Ja. Indien jullie een bruidsjurk of een trouwkostuum willen uitzoeken, bekijken of passen, hebben we uiteraard graag dat je op voorhand even een afspraak maakt om je ten volle de service te kunnen geven die we je wensen te geven! Een bruidsjurk uitzoeken kan al vlug enkele uren in beslag nemen zodat je dit niet zomaar even tussendoor doet. Het is toch wel een zeer belangrijke aankoop waar de nodige aandacht en tijd moet aan besteed worden. Dus … afspraakje maken, zodat je zeker bent van onze goede service en je daadwerkelijk op dat moment geholpen kan worden!

KUNNEN WE OOK BUITEN DE OPENINGSUREN LANGSKOMEN?

Ja, dat is eventueel mogelijk maar hiervoor dient wel steeds een afspraak gemaakt te worden.

KUNNEN WE DE CEREMONIEWAGENS OOK KOMEN BEKIJKEN?

Als onze trouwauto’s en trouwbussen zijn onze eigendom en staan opgesteld in onze grote showroom. Je kan de ceremoniewagens en ceremoniebussen dus te allen tijde komen bewonderen. Als u tijdens de openingsuren komt, hoeft u hiervoor zelfs geen afspraak te maken. Hou er wel rekening mee dat niet altijd alle ceremonievoertuigen aanwezig zijn, vooral niet op zaterdag.

PAST MIJN ZWANGERE BUIK OOK IN EEN BRUIDSJURK?

Proficiat met je huwelijksplannen én je zwangerschap. Uiteraard heb ook jij een zeer ruime keuze in speciale zwangerschaps-bruidsjurken waar je buikje voldoende ruimte en plaats in heeft ! Kom ze gerust eens passen. Een afspraak maken is wel aangeraden. Zo is er zeker een verkoopster vrij die de nodige tijd aan u kan besteden.

ZIJN ER OOK BRUIDSJURKEN IN EEN GROTE MAAT?

Ja hoor, wij hebben zelfs een zéér ruime keuze in trouwjurken in een grote maat. Voordeel is dus dat je de jurken zelf kan passen! Ze hoeven niet voorgehouden te worden, waardoor je nog niet weet of het je goed gaat staan. We hebben heel het jaar door meer dan 100 jurken in een grotere maat in onze winkel hangen, variërend in maat tussen 50 en 64. Maak wel op voorhand even een (vrijblijvende) afspraak indien je wil langskomen om te kijken of te passen!

VERKOPEN JULLIE OOK ACCESSOIRES VOOR BIJ HET TROUWKLEED?

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle accessoires die er nodig zijn om uw bruidsjurk tot in de puntjes af te werken. Zo ziet u bijvoorbeeld meteen of uw lingerie wel past onder uw jurk of de schoenen wel de juiste kleur hebben, of het haar-accessoire wel dezelfde stijl is, …. Kijk hiervoor eens in onze speciale afdelingen. Natuurlijk is de keuze in onze winkel nog véél groter!

Wij bieden u een zeer ruime keuze in trouwschoenen, haar-accessoires, bruidslingerie, sluiers, tiara’s, juwelen bruid, .

KAN IK MIJN AUTO DICHTBIJ PARKEREN?

Natuurlijk, op onze privéparking is er plaats voor 18 wagens en in de Toekomstlaan is er ook voldoende parkeergelegenheid.

ALS MIJN TOEKOMSTIGE MEEKOMT ALS IK EEN BRUIDSJURK WIL PASSEN, KRIJGT HIJ MIJ DAN TE ZIEN?

Nee, de bruidegom kan plaatsnemen in ons salon terwijl u rustig bruidsjurken past in onze ruime paskamers. Met een heerlijk kopje koffie of thee zal hij het niet zo erg vinden om te wachten. Als hij dat wil, kan hij al eens een kijkje nemen in onze andere afdelingen. Je kan uiteraard ook tegelijkertijd een bruidsjurk en een trouwpak komen passen. Onze paskamers liggen ver genoeg uit elkaar zodat je elkaar niet kan zien en het een grote verrassing blijft.

MOGEN WE FOTO’S MAKEN IN DE WINKEL?

Door afspraken met onze leveranciers, kunnen we het maken van foto’s tijdens de pas-sessies niet toestaan. Heb je echter een trouwjurk uitgekozen, kunnen er wel foto’s gemaakt worden.

MIJN BRUIDSJURK IS ZEER VUIL GEWORDEN OP MIJN TROUWDAG, WAT NU?

Ja hoor. Voor Puress bruidsmodereiniging zijn wij zelfs het distributiepunt voor België.  Zie hiervoor ook: Bruidskleed Reinigen.

KAN IK ZOMAAR EVEN TUSSEN DE BRUIDSJURKEN EEN KIJKJE KOMEN NEMEN?

Nee, we hebben ervoor gekozen om onze bruidsjurken niet open en bloot in onze winkel te hangen, omdat we deze jurken in perfecte staat willen houden. Aangezien we steeds werken met zeer fragiele jurken, kan je niet zelf zomaar tussen de jurken gaan kijken. Onze adviseuses zullen je hiervoor steeds vergezellen zodat we je een professionele ontvangst en uitzoek kunnen garanderen.

NIEUWE FAQ-VRAAG

Heb je nog een nieuwe vraag waarvan je denkt dat ze hierbij past, stuur ze ons dan: zo help je andere toekomstige trouwers !

Test 1

test 2