ONZE PARTNERS

Links Partners

Onze Partners Trouwbeurs Bruidsparadijs

Hieronder vind je enkele links naar websites van mensen met wie we samenwerken. Wil je informatie van onze partners op hetzelfde moment? Kom dan tijdens onze Opendeurdagen met Trouwbeurs langs in onze winkel. En ontdek de partners die dat weekend persoonlijk op onze Trouwbeurs aanwezig zijn.
Onze eigen afdelingen blijven uiteraard heel het jaar door toegankelijk op de normale plaatsen en openingsuren. Trouwjurken. Kostuums. Suite- en Feestkleding. Bedankjes en Bruidssuikers. Trouwringen. Drukwerk. Bruidsboeketten. Kaarsen en nog vele andere accessoires. Voorbeeldjes kan je terugvinden op deze website.

Trouwbeurs Antwerpen

2x per jaar organiseren we een echte Trouwbeurs. Dit vindt (normaal gezien … tegenwoordig met 2 woorden spreken hé) plaats in januari en oktober. Hieronder kan je enkele standhouders terugvinden die reeds aan onze Trouwbeurzen deelgenomen hebben of zullen deelnemen. Wil je op een aangename en toffe manier verschillende standhouders uit de trouwwereld ontdekken, breng ons dan zeker een bezoekje tijdens onze “Opendeurdagen met Trouwbeurs”. Onze Partners Trouwbeurs Bruidsparadijs. Voor de volgende datum kan je terecht op onze “Nieuws“-pagina.

Jouw naam hier?

Wil jij graag jouw link hier zien staan? Neem dan contact met ons op en we gaan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Antique Auto

Bij ANTIQUE AUTO kan je al bijna 40 jaar terecht voor oldtimer ceremoniewagens en trouwbussen. Kleine groep? Grote groep? Rolstoellift? Bekijk onze prijzen of vraag vrijblijvend offerte aan.

MEER INFORMATIE →

Bakkerij Bossuyt

Op jullie speciale dag mag een trouwtaart niet ontbreken! Trouwtaarten worden volledig naar wens ontworpen.

 

MEER INFORMATIE →

DJ Joeri

Met DJ Joeri beleef je een onvergetelijk trouwfeest! Een DJ met een grote installatie & jarenlange ervaring als allround deejay maar ook als lichttechnieker

 

MEER INFORMATIE →

Foto MieRo

Wij maken huwelijksreportages op een grappige, spontane en originele manier, gefotografeerd door Ronny en Miet. We zijn steeds met 2 fotografen aanwezig.
Wij maken van jullie huwelijksdag een fantastische reportage zodat jullie foto’s en mooie blijvende herinnering zijn.

MEER INFORMATIE →

Beauty-Licious

Bruidsmake-up is niet zomaar make-up, een bruidskapsel is niet zomaar een kapsel. Onze bruidsstylisten helpen jou daar graag bij.

 

MEER INFORMATIE →

Rebel Ceremonies

Rebel Ceremonies staat voor dromen over uw huwelijk en uw goesting doen! Wij geloven dat er in elke prins en prinses een rebel zit die verdomd goed weten wat ze willen. Rebel Ceremonies dat is een team met samen meer dan 30 jaar ervaring in het maken van schone dagen.

MEER INFORMATIE →

DJ Prego

Willen jullie voor het feest een Dj die al je vrienden en familie op de dansvloer krijgt, en vermaakt met de beste dansmuziek? Willen jullie van je bruiloft een echt spektakel maken?

MEER INFORMATIE →

Shots by Wolf

Jullie huwelijk gefotografeerd van O tot A. Ik kan al jullie mooiste momenten vastleggen vanaf het ontwaken tot en met het avondfeest. Tussenin nemen we de ceremonie, receptie, love shoot en avondeten mee. Geheel naar jullie wens.

MEER INFORMATIE →

PhotoTower by T-One

De meest exclusieve photobooth voor op jouw feest. Ontdek hoe deze eye-catcher elk feest onvergetelijk maakt!

 

MEER INFORMATIE →

Fotografie Magnus

Trouwen is een heel persoonlijke, unieke belevenis! Jullie willen alle grootse magnifieke momenten van die dag vangen om ze blijvend te koesteren, voor altijd? Daar zorgen wij voor. We leggen al dat kostbaars met veel liefde vast voor de toekomst.

MEER INFORMATIE →

Dansbaar

Als jouw feest een echt feest mag zijn! Op zoek naar een goede betrouwbare DJ met verzorgde installatie? Dan ben je bij Dansbaar alvast goed. Wij zorgen voor een zorgeloos feest!

 

MEER INFORMATIE →

Chantal Krekels Violiste en Mezzo-Sopraan

Mevrouw Chantal Krekels
Violiste
en
Mezzo-Sopraan

016/78 00 92

MEER INFORMATIE →

XXL Letters

XXL Letters. Voor een XXL eye-catcher! Mag het net dat ietsje persoonlijker zijn op jullie trouwdag? Maak dan gebruik van onze prachtige XXL Letters.

 

MEER INFORMATIE →

De Flitspaal

DE FLITSPAAL is geweldig op je huwelijksfeest, verjaardag, communie of evenement.
Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje mee naar huis nemen.

 

MEER INFORMATIE →

Flavr Karo

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor jouw trouwtaart en desserts? Alle taarten en desserts zijn huisgemaakt en kunnen indien gewenst volledig volgens je feestthema gestyled worden. Alles wordt vers bereid met kwaliteitsvolle ingrediënten en een grote portie liefde.

MEER INFORMATIE →

Sweets & Treats

Welkom bij Sweets & Treats.
Wij verzorgen uw – cakepops – cakesicles – cupcakes – dessertbuffetten – donuts – macarons – mini cupcakes – suikerkoekjes.
Dit alles is op maat gemaakt naar uw wensen.
Bestellen kan via Messenger of Instagram.

MEER INFORMATIE →

Bart Homecooking

Zinnenstrelende traiteurdienst bij u thuis of in een feestzaal. Elk feest is uniek! Op basis van jullie persoonlijke verwachtingen en budget werken we graag een gepersonaliseerd voorstel uit. Geniet, samen met jullie gasten, van een culinair feest zonder zorgen.

MEER INFORMATIE →

The Travel Planner

Huwelijksreis Huwelijkslijst Huwelijksreislijst

The Travel Planner by Evi Poncelet.  Jouw persoonlijke reisadviseur aan huis.  Specialist honeymoon en luxe reizen op maat.  15 jaar kennis en ervaring.  Steeds bereikbaar, ook ’s avonds of in het weekend.

MEER INFORMATIE →