ONZE PARTNERS

Links Partners

Hieronder vind je enkele links naar websites van mensen met wie we samenwerken. Wil je informatie van onze partners op hetzelfde moment? Kom dan tijdens onze Opendeurdagen met Trouwbeurs langs in onze winkel. En ontdek de partners die dat weekend persoonlijk op onze Trouwbeurs aanwezig zijn.

Jouw naam hier?

Wil jij graag jouw link hier zien staan? Neem dan contact met ons op en we gaan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De Flitspaal

DE FLITSPAAL is geweldig op je huwelijksfeest, verjaardag, communie of evenement.
Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje mee naar huis nemen.

 

MEER INFORMATIE →

Bakkerij Bossuyt

Op jullie speciale dag mag een trouwtaart niet ontbreken! Trouwtaarten worden volledig naar wens ontworpen.

 

MEER INFORMATIE →

DJ Joeri

Met DJ Joeri beleef je een onvergetelijk trouwfeest! Een DJ met een grote installatie & jarenlange ervaring als allround deejay maar ook als lichttechnieker

 

MEER INFORMATIE →

Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie

Mrs & Mr J. is een uniek en gepassioneerd fotografen-duo dat volledig op elkaar is ingespeeld. Zij zoeken steeds naar het mooiste licht, de perfecte compositie en een verrassende hoek waarbij jullie eigenheid niet uit het oog wordt verloren.

MEER INFORMATIE →

Beauty-Licious

Bruidsmake-up is niet zomaar make-up, een bruidskapsel is niet zomaar een kapsel. Onze bruidsstylisten helpen jou daar graag bij.

 

MEER INFORMATIE →

A&M Studios

Aniek & Michel heten jullie van harte welkom! Ben je op zoek naar een ervaren huwelijksfotograaf? Wees welkom en kijk gerust eens rond op onze website.

MEER INFORMATIE →

DJ Prego

Willen jullie voor het feest een Dj die al je vrienden en familie op de dansvloer krijgt, en vermaakt met de beste dansmuziek? Willen jullie van je bruiloft een echt spektakel maken?

MEER INFORMATIE →

Shots by Wolf

Jullie huwelijk gefotografeerd van O tot A. Ik kan al jullie mooiste momenten vastleggen vanaf het ontwaken tot en met het avondfeest. Tussenin nemen we de ceremonie, receptie, love shoot en avondeten mee. Geheel naar jullie wens.

MEER INFORMATIE →

PhotoTower by T-One

De meest exclusieve photobooth voor op jouw feest. Ontdek hoe deze eye-catcher elk feest onvergetelijk maakt!

 

MEER INFORMATIE →

Fotografie Magnus

Trouwen is een heel persoonlijke, unieke belevenis! Jullie willen alle grootse magnifieke momenten van die dag vangen om ze blijvend te koesteren, voor altijd? Daar zorgen wij voor. We leggen al dat kostbaars met veel liefde vast voor de toekomst.

MEER INFORMATIE →

Dansbaar

Als jouw feest een echt feest mag zijn! Op zoek naar een goede betrouwbare DJ met verzorgde installatie? Dan ben je bij Dansbaar alvast goed. Wij zorgen voor een zorgeloos feest!

 

MEER INFORMATIE →

Chantal Krekels Violiste en Mezzo-Sopraan

Mevrouw Chantal Krekels
Violiste
en
Mezzo-Sopraan

016/78 00 92

MEER INFORMATIE →

XXL Letters

XXL Letters. Voor een XXL eye-catcher! Mag het net dat ietsje persoonlijker zijn op jullie trouwdag? Maak dan gebruik van onze prachtige XXL Letters.

 

MEER INFORMATIE →