ONZE PARTNERS

Links Partners

Hieronder vind je enkele links naar websites van mensen met wie we samenwerken. Wil je informatie van onze partners op hetzelfde moment? Kom dan tijdens onze Opendeurdagen met Trouwbeurs langs in onze winkel en ontdek de partners die dat weekend persoonlijk op onze Trouwbeurs aanwezig zullen zijn.

Jouw naam hier?

Wil jij graag jouw link hier zien staan? Neem dan contact met ons op en we gaan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De Flitspaal

DE FLITSPAAL is geweldig op je huwelijksfeest, verjaardag, communie of evenement.
Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje mee naar huis nemen.

 

MEER INFORMATIE →

Bakkerij Bossuyt

Op jullie speciale dag mag een trouwtaart niet ontbreken! Trouwtaarten worden volledig naar wens ontworpen.

 

MEER INFORMATIE →

DJ Joeri

Met DJ Joeri beleef je een onvergetelijk trouwfeest! Een DJ met een grote installatie & jarenlange ervaring als allround deejay maar ook als lichttechnieker

 

MEER INFORMATIE →

Mrs & Mr J. Huwelijksfotografie

Mrs & Mr J. is een uniek en gepassioneerd fotografen-duo dat volledig op elkaar is ingespeeld. Zij zoeken steeds naar het mooiste licht, de perfecte compositie en een verrassende hoek waarbij jullie eigenheid niet uit het oog wordt verloren.

MEER INFORMATIE →

Beauty-Licious

Bruidsmake-up is niet zomaar make-up, een bruidskapsel is niet zomaar een kapsel. Onze bruidsstylisten helpen jou daar graag bij.

 

MEER INFORMATIE →

Boudoir by G

Je bent verloofd en wilt je toekomstige partner een huwelijkscadeau geven om nooit te vergeten. Bij Boudoir by G krijg je een op maat gemaakte ervaring, met professionele haar, make-up, styling en een fotografe die je helpt bij het poseren.

MEER INFORMATIE →

De Zingende Ober

Zingende Ober / Den Benny
Professioneel opdienen, afruimen en tegelijkertijd live zingen en performen. De genres kunnen heel uiteenlopend zijn. Voor elk wat wils… opera, musical, jazz, Crooners, tot het foute lied!

MEER INFORMATIE →

Just Imagine

– Planning –
– Styling –
– Ceremoniemeester –

Letsbringyourimaginationtolife

 

MEER INFORMATIE →

Catharsis Productions

Catharsis is naast Award-winnend filmmaker o.a. ook videograaf voor huwelijken. Wil je een mooie herinnering van de mooiste dag van jullie leven, dan is Catharsis daar de ideale partner voor. Vertel ons dat je ons hebt gevonden via Het Bruidsparadijs en krijg standaard
10% korting!

MEER INFORMATIE →

DJ Prego

Willen jullie voor het feest een Dj die al je vrienden en familie op de dansvloer krijgt, en vermaakt met de beste dansmuziek? Willen jullie van je bruiloft een echt spektakel maken?

MEER INFORMATIE →

Shot by Wolf

Jullie huwelijk gefotografeerd van O tot A. Ik kan al jullie mooiste momenten vastleggen vanaf het ontwaken tot en met het avondfeest. Tussenin nemen we de ceremonie, receptie, love shoot en avondeten mee. Geheel naar jullie wens.

MEER INFORMATIE →

Tienda Events

Ben je op zoek naar de partner voor uw outdoor event? Dan ben je bij Tienda Events aan het juiste adres. Naast exclusieve tenten kan je bij ons ook terecht voor meubilair, verlichting, audio, verwarming,… kortom: het totaalplaatje om u zorgeloos te laten genieten. Met onze kwalitatieve producten en materialen werken we steeds op maat en naar uw wensen.

MEER INFORMATIE →

Fotografie Magnus

Trouwen is een heel persoonlijke, unieke belevenis! Jullie willen alle grootse magnifieke momenten van die dag vangen om ze blijvend te koesteren, voor altijd? Daar zorgen wij voor. We leggen al dat kostbaars met veel liefde vast voor de toekomst.

MEER INFORMATIE →

Catberry Pastries

Op zoek naar een prachtige taart die helemaal bij jullie past op die onvergetelijke dag? Van trouwtaarten tot desserttafels, je vindt het hier allemaal.

 

MEER INFORMATIE →

Fotograaf Bart Meeus

Bart Meeus zorgt op een professionele manier voor prachtige herinneringen aan die grote dag.
Vertel hem dat je zijn adres bij ons op de website of in onze winkel hebt gevonden en ontvang 100 euro korting!

 

MEER INFORMATIE →