fbpx
Nieuws

Trouwbeurs “Liefdevol Trouwen” Antwerpen

By 04/10/2019 No Comments
Trouwjurken Jarice

Na jarenlang aanwezig te zijn geweest op de trouwbeurzen “Liefdevol Trouwen” in Antwerpen, Hasselt, Kortrijk en Gent, hebben wij dit jaar besloten hieraan niet deel te nemen. In het bruidsmagazine For Lovers, dat gratis uitgedeeld wordt op deze trouwbeurzen, staat een bon om onze gratis cataloog van zo’n 300 pagina’s bruidsmode te ontvangen.

Onze gratis cataloog kan je uiteraard ophalen in onze winkels tijdens onze openingsuren ofwel ben je welkom tijdens onze

OPENDEURDAGEN op 19 en 20 oktober 2019

Tijdens onze opendeurdagen hebben we een statische modeshow met zo’n 150 bruidsjurken op mannequinpoppen tentoon gesteld doorheen heel onze winkel. Ook herenkostuums, suite- en cocktailkleding is beschikbaar. Klik hierboven op de link van onze opendeurdagen voor meer informatie hieromtrent.

Onze bruidscataloog kan ook naar je thuisadres opgestuurd worden.

MODESHOW trouwbeurs Antwerpen

Alle bruidsmerken die deelnemen aan de trouwbeurzen van “Liefdevol Trouwen” in Antwerpen, Hasselt, Roeselare, Kortrijk en Gent zijn

Al deze merken zijn met een zeer ruime keuze sterk vertegenwoordigd in onze winkels Het Bruidsparadijs en Het Bruidshuis (Linea Raffaelli).

Indien je zou willen langskomen om jouw droombruidsjurk te komen uitzoeken, maak dan tijdig een pasafspraak via 03/605 55 33, info@bruidsparadijs.be ofwel on-line via deze website.