Vervoer

Antique Auto verhuurt al meer dan 30 jaar ceremonieauto’s en ceremoniebussen. Een betrouwbare partner aan wie je je ceremonievervoer met een gerust hart kunt toevertrouwen. Zoek je een toffe trouwbus, een feestbusje of partybus, een VIP-coach, een prachtige bruidswagen of een reeks mooie trouwauto’s, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In onze uitgebreide collectie CEREMONIEWAGENS en CEREMONIEBUSSEN vind je zeker je gading. Heb je echter speciale wensen of had je een specifieke trouwauto in gedachten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Als je bij Het Bruidsparadijs een oldtimerbus huurt als feestbus of om in een bruidsbus op je trouw je gasten van en naar de kerk te vervoeren, hoef je je geen zorgen te maken over jullie bruidsvervoer. Ook indien je een publibus, publiciteitsbus of partybus zoekt, zit je bij ons goed.

Huur je oldtimerbus rechtstreeks bij ons, dan verlopen niet enkel alle praktische afspraken vlotter, het levert je ook nog eens extra voordelen op. Al onze ceremoniebussen komen in aanmerking voor onze paradijskorting waarmee je vele euro’s kunt besparen. Ook is het drukken van jullie faire-parts GRATIS. Kijk hiervoor even onder de rubriek “Drukwerk” en “Paradijskorting” voor de voorwaarden. Prijzen vermeld op onze website of op onze prijslijsten zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor de sportieve zelfrijder hebben we een rode Porsche Boxter cabriolet.

Amerikaanse schoolbus
Belettering
Cabrio
Ceremoniebussen
Ceremoniemeester
Citroën A23 minibus
Citroën A46 (20p)
Citroën C23 (12P)
Citroën C4
Citroën Traction Avant
Engelse Dubbeldekbus
Engelse dubbeldekbus open-top
Guy bus
Londense Taxi Wit
Mercedes E-type
MGB Cabrio
Parijse Stadsbussen
Porsche Boxster Cabrio
Promo pakket €1250
Promo pakket €995
Promo pakket €950
Rolls Royce Corniche
Rolls Royce Silver Cloud
Rolls Royce Silver Wraith
Saurer minibus
Versiering vervoer binnen
Versiering vervoer buiten
Versnaperingen
Versiering vervoer buiten