Nieuws

11/11/2018 nieuws

Opendeurdagen met Bruidsbeurs op 24-25 november 2018

Kom jouw droom-bruidsjurk, trouwkostuum of suitekledij uitzoeken onder het genot van een hapje en een drankje.

READ MORE
02/10/2018 nieuws

Opendeurdagen oktober 2018

Kom de nieuwe collecties bruidsjurken en trouwkostuums 2019 ontdekken tijdens onze opendeurdagen in de maand oktober.  Maak tijdig je pas-afspraak zodat onze professionele stylistes je zeker kunnen helpen.

Statische modeshow bruidsjurken
Statische modeshow bruidsjurken
READ MORE
11/07/2018 nieuws

Hotel Römantiek – Jos en Rosa getrouwd!

Het eerste huwelijk van Hotel Römantiek is een feit.

READ MORE
Wij helpen u met uw droombruiloft Neem contact op

Wat andere koppels zeggen

Ik ben gisteren samen met mijn mama en beste vriendin voor de allereerste keer gaan kijken voor een trouwjurk. Ik had gedacht nog enkele winkels te moeten aflopen en pas tegen februari dé jurk te vinden. Ik had echter een fantastische verkoopster die perfect naar al mijn opmerkingen luisterde. De 4de jurk die ik paste, zorgde mits enkele kleine aanpassingen al snel voor een echt emotioneel kippenvelmoment dat we nooit meer zullen vergeten. De jurk zelf was wel wat buiten budget, maar is het zeker meer dan waard. Prachtige kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen. Niets dan lof over de verkoopster die ons geholpen heeft. Ze had een prachtige intuïtie en stelde zelf zaken voor zoals een ander mouwtje of een extra onderrok voor volume. Deze tips zorgden voor de perfecte look. Het enige jammere is dat ik nu weer 8 maand moet wachten voordat ik mijn jurk terugzie, een nadeel aan zo vroeg je droomjurk vinden!

86
Evelien Philips Gelukkige Bruid

Vandaag voor de eerste keer voor een trouwjurk gaan zien in het Bruidsparadijs en werkelijk een topdag beleefd ! Ondanks dat we een uurtje te vroeg waren werden we heel vriendelijk onthaald en mochten we tijdens het wachten als eens een kijkje nemen in de winkel. Daar zag ik ze staan mijn droomjurk. Toen het mijn beurt was kwam verkoopster Ilse mij halen om dan naar de paskamer te gaan hier luisterde ze naar mijn punten die ik zocht in een trouwjurk en ze kwam terug met jurken die 1 voor 1 in mijn budget en smaak vielen ze wist perfect wat ik wou. Maar toen vroeg ik voor de droomjurk van de paspop te mogen passen ze maakte hier geen probleem van en ging deze met plezier halen voor mij. En ja dat was ze mijn droomjurk. Ik voelde mij echt op mijn gemak bij het passen en dit allemaal door Ilse zij is echt een super verkoopster !! Ook vertelde ze mij dat ik het as hangertje van mijn grootmoeder kan verwerken in mijn kleed wat voor mij heeel belangrijk is dat ze er die dag toch bij kan zijn. Dus bij deze wil ik zeggen alle negatieve commentaar die hieronder te vinden is is helemaal niet waar !!! Vriendelijke mensen en top service ! Hartelijk bedankt voor mijn leuke dag !!

86
Shana De Belser Bruid

Ik ben vandaag met mijn aanstaande langs geweest om gewoon wat info te vragen over het vervoer en ringen zonder een afspraak te maken. We vroegen ook of we gewoon al eens mochten kijken naar kostuums en kleed voor al ideeën op te doen. Maar we kregen dan te horen dat er een verkoopster beschikbaar was en we konden dan ook gelijk passen. We hadden hier echt niet op gerekend dat het ging omdat je voor te passen toch een afspraak moest maken dus waren we wel aangenaam verrast. De service van ilse was echt super, ze luisterde echt wat we wilden en bij mijn aanstaande was zijn eerste pasbeurt direct verkocht. Het stond hem echt prachtig. Bij mij was na 4 a5 keer passen toch mijn keuze de eerste jurk die ik aantrok mijn keuze gevallen en dan nog kunnen kiezen voor de ringen was echt super. Ilse heeft het gewoon super gedaan. We kunnen echt niet wachten voor onze eerste pasbeurt volgend jaar. Dank u voor de goede service

86
Tamara Emily Toekomstige bruid

Ik heb een topdag beleefd bij Het Bruidsparadijs! Ik heb mijn droomjurk gevonden en dat was voor een groot deel te danken aan mijn consulente Sylvana. Ze ging erg professioneel te werk en had zich goed voorbereid op mijn afspraak. Ze luisterde naar mijn voorkeuren en deed verschillende voorstellen. In feite had ze na drie jurken al de juiste beet, ze kent haar vak goed! Het is misschien niet de meest gezellige zaak, het interieur is vrij zakelijk en het was er ook erg warm, maar het draait uiteindelijk toch om de juiste jurk te vinden en dat is 100% gelukt! Dus bedankt voor jullie deskundigheid en vriendelijkheid!!

86
Maya Warrie Bruid

Vandaag voor de eerste keer gaan zien naar een trouwkleed. Had niet direct verwacht dat ik iets ging vinden. Maar dankzij Ilse is deze zoektocht zeker gelukt. Na het tweede trouwkleed was ik stiekem al verkocht. Na de derde keer deze aangedaan te hebben na andere te hebben aangehad. Was ik meer en meer overtuigd van het kleed! Zeer vriendelijke bediening, zeer goed geluisterd naar mijn wensen, max budget in gedachten gehouden, tijd genomen. Dit zal een moment zijn dat ik nooit meer zal vergeten. Mijn mama emotioneel zien worden, was de druppel om "I say YES to the dress" te zeggen! 😉

86
Charlotte Géhot Bruid

Ik had vrijdagvoormiddag een afspraak in het Bruidsparadijs.We werden vriendelijk onthaald en ik had vastberaden mijn top 10 jurken al doorgegeven. Ilse heeft dan ook mijn favorieten laten passen maar toen ik het aan deed had ik toch niet het waauw gevoel ,de ene na de andere gepast en mijn moed begon wat te zinken tot opeens Ilse zei ik ga zelf nog eens kijken en ze kwam met 2 jurken af ik deed de eerste aan en zei dit is het en toen de tweede en die was het ook �,maar die laatste had toch dat tikkeltje meer en was precies al voor mij gemaakt.Bedankt Ilse om toch de juiste jurk nog voor mij te vinden!

86
Peggy De Wit Bruid

Het was niet eenvoudig om een trouwjurk te vinden maar hier vond ik het exemplaar van mijn dromen! Tijdens mijn opmeting was er een foutje gebeurd waardoor mijn kleed te klein was besteld. Maar de vriendelijke kleermaker en verkoopsters hebben dit goed opgelost waardoor ik twee weken voor mijn huwelijk toch een perfect passend kleed mee naar huis nam!

86
Evelien Willemsen Gelukkig getrouwd