Extra afspraak-opties

Luxueuze pasafspraak

Verwen je supporters met hapjes en bubbles.

Team Bride Goodiebag

Verwen je gezelschap met een Goodiebag.

Afspraak Maken

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Afspraak maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken. Je hebt ook verschillende keuzes qua afspraak nl. een gewone uitzoeksessie,  een Luxueuze Pasafspraak en een gewone of luxueuze afspraak mét een  Team-Bride Goodiebag.

Je kan hieronder on-line een afspraak maken. Je kan onze lieve collega’s aan de balie bellen op het nummer 03/605 55 33 of je kan ons contacteren via het contactformulier op deze website. Indien je hieronder on-line je keuze niet kan vinden, contacteer ons gerust via het contactformulier of telefoon voor meer mogelijkheden.

 

Everyone who enters our shop is treated as if they were our only customer

Werkwijze on-line afspraken

Voor het online formulier dien je eerst voor- of namiddag en de paskamer aan te duiden (bruid, bruidegom of suite). Dan pas krijg je de datum te zien. Selecteer eerst “Periode” en “Type”. Dan krijg je de kalender met de mogelijke data te zien. Lukt het niet, laat het ons even weten. (vergeet niet na “periode” ook nog “type” te selecteren  en dan pas de datum, anders lukt het niet)

Krijg je bij “Paskamer 1 Bruid” geen mogelijkheid om een uur aan te duiden. Probeer dan even met “Paskamer 2 Bruid”. Misschien zijn daar wel nog mogelijkheden. Aangezien we meer paskamers beschikbaar hebben in onze winkel. Doch deze niet allemaal on-line te reserveren zijn. Kan je best even telefonisch contact opnemen. Om te zien of er toch niet nog een mogelijkheid is om langs te komen op de dag/uur dat jij wil.

Ook voor onze zusterwinkel Het Bruidshuis kan je hier je afspraak maken.