Skip to main content

Extra afspraak-opties

Luxueuze pasafspraak

Verwen je supporters met hapjes en bubbles.

Team Bride Goodiebag

Verwen je gezelschap met een Goodiebag.

Afspraak Maken

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Afspraak maken

Voor het uitzoeken van een prachtige trouwjurk, een cool trouwkostuum of elegante suitekledij, zijn er verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken. Je hebt ook verschillende keuzes qua afspraak nl. een gewone uitzoeksessie,  een Luxueuze Pasafspraak en een gewone of luxueuze afspraak mét een  Team-Bride Goodiebag.

Je kan hieronder on-line een afspraak maken. Je kan onze lieve collega’s aan de balie bellen op het nummer 03/605 55 33 of je kan ons contacteren via het contactformulier op deze website. Indien je hieronder on-line je keuze niet kan vinden, contacteer ons gerust via het contactformulier of telefoon voor meer mogelijkheden.

Everyone who enters our shop is treated as if they were our only customer

Werkwijze on-line afspraken

Voor het online formulier dien je eerst voor- of namiddag en de paskamer aan te duiden (bruid, bruidegom of suite). Dan pas krijg je de datum te zien. Selecteer eerst “Periode” en “Type”. Dan krijg je de kalender met de mogelijke data te zien. Lukt het niet, laat het ons even weten. (vergeet niet na “periode” ook nog “type” te selecteren  en dan pas de datum, anders lukt het niet)

Krijg je bij “Paskamer 1 Bruid” geen mogelijkheid om een uur aan te duiden. Probeer dan even met “Paskamer 2 Bruid”. Misschien zijn daar wel nog mogelijkheden. Aangezien we meer paskamers beschikbaar hebben in onze winkel. Doch deze niet allemaal on-line te reserveren zijn. Kan je best even telefonisch contact opnemen. Om te zien of er toch niet nog een mogelijkheid is om langs te komen op de dag/uur dat jij wil.

Ook voor onze zusterwinkel Het Bruidshuis kan je hier je afspraak maken.

Voor het maken van een afspraak met onze naai-atelier om je reeds aangekochte trouwjurk, kostuum of suitekledij perfect op jouw lichaam af te werken, kan je hier geen afspraak maken. Bel of mail ons hiervoor even aub.

Graag de juiste paskamer selecteren aub

(enkel nieuwe uitzoeken bruidsjurk, kostuum of suitekledij).

Wens je een afspraak met onze naai-atelier?

Wens je een afspraak voor iets anders dan jurk/kostuum/suitekledij?

Wens je een afspraak met onze naaiatelier voor je reeds aangekocht jurk, kostuum of suitekledij? Wens je een accessoire voor je jurk zoals bruidsschoenen, onderrok, lingerie, vestje of stola, of andere accessoires? Wil je een afspraak om naar de bussen/auto’s te komen kijken? Bel (03/605 55 33) of mail ons dan even. Deze afspraak kan je niet maken via het online boekingssysteem hieronder.