Skip to main content

Extra afspraak-opties

Luxueuze pasafspraak

Verwen je supporters met hapjes en bubbles.

Team Bride Goodiebag

Verwen je gezelschap met een Goodiebag.

Lente Sale

Geniet van kortingen tot 50%

Afspraak Maken

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij

Afspraak maken

Voor het uitzoeken van een prachtige trouwjurk, een cool trouwkostuum of elegante suitekledij, zijn er verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken. Je hebt ook verschillende keuzes qua afspraak nl. een gewone uitzoeksessie,  een Luxueuze Pasafspraak en een gewone of luxueuze afspraak mét een  Team-Bride Goodiebag.

Je kan hieronder on-line een afspraak maken. Je kan onze lieve collega’s aan de balie bellen op het nummer 03/605 55 33 of je kan ons contacteren via het contactformulier op deze website. Indien je hieronder on-line je keuze niet kan vinden, contacteer ons gerust via het contactformulier of telefoon voor meer mogelijkheden.

Everyone who enters our shop is treated as if they were our only customer

Werkwijze on-line afspraken

Voor het online formulier dien je eerst voor- of namiddag en de paskamer aan te duiden (bruid, bruidegom of suite). Dan pas krijg je de datum te zien. Selecteer eerst “Periode” en “Type”. Dan krijg je de kalender met de mogelijke data te zien. Lukt het niet, laat het ons even weten. (vergeet niet na “periode” ook nog “type” te selecteren  en dan pas de datum, anders lukt het niet)

Krijg je bij “Paskamer 1 Bruid” geen mogelijkheid om een uur aan te duiden, probeer dan even met “Paskamer 2 Bruid”. Misschien zijn daar wel nog mogelijkheden aangezien we meer paskamers beschikbaar hebben in onze winkel. Doch deze zijn niet allemaal on-line te reserveren. Hiervoor kan je best even telefonisch contact met ons opnemen om te zien of er toch niet nog een mogelijkheid is om langs te komen op de dag/uur dat jij wil.

Ook voor onze zusterwinkel Het Bruidshuis kan je hier je afspraak maken.

Voor het maken van een afspraak met onze naai-atelier om je reeds aangekochte trouwjurk, kostuum of suitekledij perfect op jouw lichaam af te werken, kan je hier geen afspraak maken. Bel of mail ons hiervoor even aub.

Graag de juiste paskamer selecteren aub

 • NIEUWE uitzoeken bruidsjurk, kostuum of suitekledij

 • LENTE SALE uitzoeken bruidsjurk, kostuum of suitekledij (vanaf 21 maart)

Wens je een afspraak met onze naai-atelier?

Wens je een afspraak met onze naaiatelier voor je reeds aangekocht jurk, kostuum of suitekledij? Bel (03/605 55 33) of mail ons dan even. Deze afspraak kan je niet maken via het online boekingssysteem hieronder.

Wens je een afspraak voor iets anders dan jurk/kostuum/suitekledij?

Wens je een accessoire voor je jurk zoals bruidsschoenen, onderrok, lingerie, vestje of stola, of andere accessoires?
Wil je trouwringen, gastenboek of andere accessoires komen uitzoeken?
Wil je een afspraak om naar de bussen/auto’s te komen kijken?
Bel (03/605 55 33) of mail ons dan even. Deze afspraak kan je niet maken via het online boekingssysteem hieronder.    


    

Jij hebt online een afspraak gemaakt?

Wij gaan je met veel plezier helpen bij het vinden van jouw droomtrouwjurk, prachtig kostuum of feestelijke suitekledij.

 • een online gemaakte afspraak wordt door ons altijd bevestigd. Geen bevestiging = geen afspraak. Check ook zeker je SPAM-box. We proberen zelfs last-minute online aanvragen ook in het weekend of op maandag te beantwoorden.
 • onze fabrikanten vragen om geen foto’s te maken tijdens de passessie. Gelieve deze vraag te respecteren en de gsm’s in de handtas te laten om aan de verleiding te kunnen weerstaan. Is jouw droomjurk gekozen, mag je zoveel foto’s maken als je wenst.
 • er zijn meestal meer aanvragen dan afspraakmomenten. Indien je niet kan komen op je afspraak, laat ons dan aub zo snel mogelijk iets weten zodat we een andere bruid/bruidegom gelukkig kunnen maken.
 • een passessie om jouw droomtrouwjurk te komen uitzoeken, is geen fun-passessie met vriendinnen. Breng zeker de meest belangrijke persoon mee die jou moet helpen beslissen.

Ons team gaat er alles aan doen om jou te helpen bij het vinden van je droomjurk, het perfecte trouwkostuum en de prachtigste feestkledij.