Wat andere koppels zeggen

Bedankt voor alles!

Had een super dag en veel complimenten over mijn jurk. Blij dat ik deze bij jullie gevonden heb 😊

Bedankt voor onze dag compleet te maken met mijn prachtige kleed van Ladybird 🥰, dikke pluim voor Basil om mij bij te staan het perfecte kleed te kiezen en aan te passen waar nodig. Bij het Bruidsparadijs is het thuiskomen bij een familie eigenlijk vanaf het begin tot het einde 🥂 Bedankt allemaal!

Ik kocht bij jullie mijn trouwjurk. Waar ik in trouwde op 14 augustus 2021. Ik heb zoooooveeel complimenten gekregen over hoe mooi het wel niet was. De naaister had bij de laatste passing gevraagd of ik nadien een foto wou sturen. Bij deze stuur ik dus mijn foto 🙂 Ik weer haar naam niet meer maar het was al een oudere dame. Zo aangenaam in omgang en super lief.

Via deze weg wil ik jullie bedanken bij het uitkiezen en perfect maken van mijn jurk. We hebben ontzettend genoten van onze prachtige dag!

Veel liefs, Samantha

Bedankt voor onze prachtige trouwkleding en ringen…..door jullie prachtige vakwerk, maakten jullie van onze dag een succes…we schitterden en kregen dan ook vele complimenten!

Mark en Wendy

Beste medewerkers van het Bruidsparadijs, hartelijk dank voor jullie inzet om onze kleren van de perfecte snit te voorzien!

Koen en Tinneke

Neem contact op

We maken van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven.Laat hieronder een berichtje achter en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

  • DD slash MM slash JJJJ