Skip to main content

Wat andere koppels zeggen

Bedankt voor alle geduld tijdens mijn droomjurk te vinden. Ik bedank Basil &
de naaister dubbel zo hard. Geen simpel kleed geweest maar ik zag er
stralend uit 🤗

Joanna

Mooie foto van mijn topjurk!
Zoals beloofd , bij deze de foto van onze trouw op 7.7.22

Jessie

Bedankt voor onze dag compleet te maken met mijn prachtige kleed van Ladybird 🥰, dikke pluim voor Basil om mij bij te staan het perfecte kleed te kiezen en aan te passen waar nodig. Bij het Bruidsparadijs is het thuiskomen bij een familie eigenlijk vanaf het begin tot het einde 🥂 Bedankt allemaal!

Ik kocht bij jullie mijn trouwjurk. Waar ik in trouwde op 14 augustus 2021. Ik heb zoooooveeel complimenten gekregen over hoe mooi het wel niet was. De naaister had bij de laatste passing gevraagd of ik nadien een foto wou sturen. Bij deze stuur ik dus mijn foto 🙂 Ik weer haar naam niet meer maar het was al een oudere dame. Zo aangenaam in omgang en super lief.

Via deze weg wil ik jullie bedanken bij het uitkiezen en perfect maken van mijn jurk. We hebben ontzettend genoten van onze prachtige dag!

Veel liefs, Samantha

Bedankt voor onze prachtige trouwkleding en ringen…..door jullie prachtige vakwerk, maakten jullie van onze dag een succes…we schitterden en kregen dan ook vele complimenten!

Mark en Wendy

Beste medewerkers van het Bruidsparadijs, hartelijk dank voor jullie inzet om onze kleren van de perfecte snit te voorzien!

Koen en Tinneke

Enige tijd geleden ondertussen kocht ik bij jullie mijn trouwkleed en ik wou jullie hier nogmaals voor bedanken. We trouwden 2 oktober en het was een geweldige dag mét een prachtig kleed. Bij deze: Nogmaals bedankt voor de vriendelijke ontvangst, het geduldige mee op stap gaan in de zoektocht naar hét kleed en aanpassingen te maken aan het kleed om het tot in de puntjes bij te werken. We zijn jullie enorm dankbaar en raden jullie zeker nog aan!

Katrijn

Zo veel positieve commentaar op mijn kleedje , een bruidje van 54 hé 😊 , nog eens dank u voor de goede en professionele raad die jullie mij hebben gegeven !


Mijn droomjurk 25/09/21, zo een mooie dag voor mij 🥰 dank u Het Bruidsparadijs!

Mireille

Had een super dag en veel complimenten over mijn jurk. Blij dat ik deze bij jullie gevonden heb 😊

Bedankt voor alles!

Bedankt om ons ZO te laten stralen op onze mooie dag!!
Toppers!!

Grtjs Kim & Davy

Neem contact op

We maken van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven.Laat hieronder een berichtje achter en we contacteren je zo snel mogelijk terug.