Wat andere koppels zeggen

Martientje B.

Op de opendeurdagen van de zaak, op een zondag weliswaar heb ik mijn kleed gevonden. Tegen al mijn verwachtingen in, want ik had gedacht dat ik meerdere winkels nodig zou hebben om mijn kleed te vinden.
Met hulp, advies en raad van Ilse heb ik na mijn pas beurt besloten om mijn kleed te bestellen.
I said yes to my dress!
Het was uiteindelijk ook het allereerste kleed dat ik aan had ! Gewoon super!
Dank je wel voor je geduld en je hulp in mijn zoektocht naar mijn kleed...

Saskia Poel

wat een geweldige verkoopster heb ik zaterdag gehad , waar ik het opgaf heeft zij mij erdoor gekregen en uiteindelijk toch mijn droomjurk gevonden echt een dikke pluim voor de verkoopster van zaterdag om half 5 met kort haar.

Cindy Leenders

Een superteam dat er voor dat alles tot in de puntjes uitgevoerd word. Jullie hebben er jullie werk mee gehad maar toch super resultaat!! Bedankt

Charlotte Wyckhuys

Vandaag heb ik mijn bruidskleed gaan kiezen. We werden er super vriendelijk onthaald en geholpen door Io en haar mama en ook door de andere assistenten die aanwezig waren. Ik had een bepaald merk van kleed voor ogen maar ben uiteindelijk voor een ander prachtig kleed gevallen. Eerste keus is de beste!!! Alvast bedankt en tot binnen enkele maanden voor de eerste pasbeurt.

Tif Van Laeke

Net mijn kleed gekozen!
Top madam die me geholpen heeft bij het kiezen van mijn kleed! Iemand die haar job door en door kent en precies wist wat ik wou!!!

Neem contact op

We maken van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven.Laat hieronder een berichtje achter en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

  • DD slash MM slash JJJJ