Skip to main content

Feest Accessoires Bruiloft Party

All-in-One-Shop … Uniek in Europa

Feest Accessoires Trouwkaarsen Bloemblaadjes

Feest Accessoires Trouwkaarsen Bloemblaadjes

Feest Accessoires Bruiloft Party

Een bruiloft huwelijksfeest dat tot in de kleinste details geregeld is. Wie droomt daar nu niet van? Omdat je niet van hot naar her zou moeten lopen. Daarom heeft Het Bruidsparadijs alle mogelijke trouwaccessoires verzameld onder één dak. In één shop. Dat wil zeggen een all-in-one-shop! We zijn hiermee enig in z’n soort. Namelijk in heel Europa is geen gelijkaardige winkel te vinden. Evenals de grootste bruidswinkel voor bruid en bruidegom. Zo ook de grootste fysieke winkel in feest benodigdheden.

Perfecte match

Bovendien ben je er zeker van dat de kleur van het bruidsboeket. Wel degelijk past bij de kleur en de stijl van je trouwjurk. En dat het gastenboek dezelfde stijl heeft als de misboekjes en bedankjes. Ook dat de ringhouders passen bij de kleding van de bruidskindjes. … In al onze afdelingen feestaccessoires vind je een zeer ruime keuze! Waardoor iedere bruid of bruidegom zijn/haar gading zal vinden.

Gratis trouwring

Wist je zelfs dat je een gratis trouwring kan bekomen in onze winkel? Bij aankoop trouwkleed + trouwkostuum + twee trouwringen = één trouwring gratis. De goedkoopste trouwring krijg je volledig gratis. Dit komt er op neer dat sommige bruidsparen 1000 euro (of meer) besparen.

Paradijsprocenten

Vervolgens nog meer besparen? Maak dan gebruik van onze Paradijskorting. Hoe meer je bij ons koopt. Hoe meer korting je krijgt. Meer uitleg op onze website of uiteraard in onze winkel.

Speciale Wensen

Heb je vragen, opmerkingen of speciale wensen. Die je op deze pagina niet terugvindt. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Misschien hebben we wel wat jij wenst. Maar staat het simpelweg niet vermeld op onze website. Het aanbod in onze winkel is nog veel groter. Dan wat je hier op onze website terug vindt! Kom dus snel een kijkje nemen.

Om als eerste op de hoogte te zijn van acties, kortingen, opendeurdagen e.d. Like onze Facebook pagina.