AFSPRAAK

Extra afspraak-opties

Luxueuze pasafspraak

Verwen je supporters met hapjes en bubbles.

is momenteel door CoronaMaatregelen even niet mogelijk.

Passessie in de week

In de week gratis trouwschoenen!

Team Bride Goodiebag

Verwen je gezelschap met een Goodiebag.

Afspraak

Er zijn verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken. Je hebt ook verschillende keuzes qua afspraak nl. een gewone uitzoeksessie of een Luxueuze Pasafspraak, een Passessie in de Week en/of een Team-Bride Goodiebag. Hou er wel rekening mee dat, gezien de strenge CoronaMaatregelen, het momenteel niet mogelijk is om een Luxueuze Pasafspraak te boeken. De passessie in de week en/of een Team-Bride Goodiebag zijn uiteraard wel nog mogelijk.

Je kan hieronder on-line een afspraak maken. Je kan onze lieve collega’s aan de balie bellen op het nummer 03/605 55 33 of je kan ons contacteren via het contactformulier op deze website. Indien je hieronder on-line je keuze niet kan vinden, contacteer ons gerust via het contactformulier of telefoon voor meer mogelijkheden.

Everyone who enters our shop is treated as if they were our only customer

Werkwijze on-line afspraken

Selecteer eerst “Periode” en “Type”. Dan krijg je de kalender met de mogelijke data te zien. Lukt het niet, laat het ons even weten. (vergeet niet na “periode” ook nog “type” te selecteren  en dan pas de datum, anders lukt het niet)