Skip to main content

Bohemian Trouwjurk Vintage

Bohemian Trouwjurk Vintage

Bohemian Trouwjurk Vintage Retro

Bohemian Trouwjurk Vintage Retro

Retro Bruidsjurken Bohemian Vintage. Zoek jij een bohemian trouwjurk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Indien jij in het dagelijkse leven houdt van de nonchalante look van Boho-chic. En wil je ook jouw trouwdag in die stijl doorbrengen? Daarom zoek niet verder. Maar kom onze zeer ruime collectie bohemian bruidsjurken creaties bewonderen. In onze bruidswinkel Antwerpen. Want dit is pure nostalgie. Nostalgie, gecombineerd met prachtige stoffen. En perfecte afwerking. Wij helpen jou je droom bohemian trouwkleed uit te zoeken. Dus maak hieronder snel een afspraak om te komen passen. Zodat we de voor jou perfecte bohemian bruidsjurk kunnen vinden.

Retro Vintage

Aan de andere kant, neem zeker ook een kijkje in onze afdeling “Retro“. Deze vintage retro trouwjurken. Leunen zo sterk aan bij de Bohemian Stijl. Alsook de “Roaring Twenthies” stijl van de jaren ’20 en ’30. Zoals de TV-reeks Peaky Blinders.

Rembo Styling

Maar bekijk ook zeker onze afdeling “Rembo Styling“. Want het merk Rembo Styling is een Belgische fabrikant bruidskledij. Met voorliefde en specialiteit in bohemian of bohemien trouwjurken. Heel veel van deze prachtige creaties trouwkledij. Kan je in onze bruidswinkel Antwerpen terugvinden. Met de bedoeling een fantastische barn-wedding te beleven.

Like ons op Facebook. Zodat je steeds als eerste updates hebt over onze trouwkledij Antwerpen.

Maak hier je afspraak om te passen