Skip to main content

Broekpakken Jumpsuit Mantelpak Bruid

Broekpakken Jumpsuit Mantelpak Bruid

Broekpakken Jumpsuit Mantelpak Bruid

Broekpakken Jumpsuit Mantelpak Bruid

Broekpakken Jumpsuit Mantelpak Bruid. Het moet toch niet altijd een bruidsJURK zijn? Want voel jij je beter in een broek? En zoek je een bruidsbroekpak? Zoek dan niet langer en kom zeker een kijkje nemen in onze winkel.

Twee Bruidjes

Zijn jullie twee bruiden en heeft de ene bruid van het bruidenkoppel graag een combinatie met een rok of een echte bruidsjurk? Heeft de andere bruid liever een combinatie met een broek? Geen enkel probleem! Bij Het Bruidsparadijs kan je een heel grote collectie bruidsbroekpakken vinden. Die je qua kleur en model perfect met elkaar kan combineren. Zelfs wanneer jullie samen willen komen uitzoeken. Kan je er voor kiezen om elkaar te zien. Uiteraard is het ook mogelijk om samen langs te komen. Doch elkaar niet te kunnen zien. Zo blijft voor beide bruidjes het wauw-gevoel bij de First Look.

Grote Maten

Onze bruid broekpakken zijn meestal zeer goed geschikt. Zowel voor kleine als voor zeer grote maten. We hebben dan ook altijd een ruime keuze broekpakken in plusmaatjes op voorraad.

Er zijn heel toffe bruidsbroekpakken … zie hieronder enkele foto’s. De keuze in onze winkel is echter nog veel groter! We hebben zo’n 200 trouwbroekpakken in onze winkel. Ook een echt mantelpak, damespak, dameskostuum of (mannen)kostuum voor een bruid behoort tot de mogelijkheden. Vergeet zeker niet je pasafspraak te maken zodat onze stylistes voor jou of voor jullie klaar staan.

Eigen Creatie

Vind je jouw droom trouwbroekpak niet tussen onze ruime collectie. Dan kunnen we het ook altijd volledig naar jouw wensen en volledig op maat maken. Onze meester-couturier zal dit volledig samen met jou ontwerpen en maken. Ook losse afneembare slepen kunnen perfect gecombineerd worden zoals jij het wenst. Deze zijn ook in ruime mate beschikbaar.

Like ons op Facebook, Pinterest en Instagram. En word als eerste op de hoogte gehouden van opendeurdagen, acties of kortingen.

Afspraak om jouw droompak uit te zoeken