BROEKPAKKEN

Broekpakken

Bruidsbroekpak

Het moet toch niet altijd een bruidsJURK zijn? Voel jij je beter in een broek en zoek je bruidsbroekpakken? Zoek dan niet langer en kom zeker een kijkje nemen in onze winkel.

Twee Bruidjes

Zijn jullie twee bruiden en heeft de ene bruid van het bruidenkoppel graag een combinatie met een rok of een echte bruidsjurk? Heeft de andere bruid liever een combinatie met een broek? Geen enkel probleem! Bij Het Bruidsparadijs kan je een heel grote collectie bruidsbroekpakken vinden, die je qua kleur en model perfect met elkaar kan combineren.

Grote Maten

Onze bruidjes broekpakken zijn meestal zeer goed geschikt, zowel voor kleine als voor zeer grote maten. We hebben dan ook altijd een ruime keuze broekpakken in plusmaatjes op voorraad.

Er zijn heel toffe bruidsbroekpakken … ziehier enkele foto’s. De keuze in onze winkel is echter nog veel groter! We hebben zo’n 200 trouwbroekpakken in onze winkel! Ook een echt mantelpak, damespak, dameskostuum of (mannen)kostuum voor een bruid behoort tot de mogelijkheden. Vergeet zeker niet je pasafspraak te maken zodat onze stylistes voor jou of voor jullie klaar staan.

Eigen Creatie

Vind je jouw droom trouwbroekpak niet tussen onze ruime collectie, kunnen we het ook altijd volledig naar jouw wensen en volledig op maat maken. Onze meester-couturier zal dit volledig samen met jou ontwerpen en maken. Ook losse afneembare slepen kunnen perfect gecombineerd worden zoals jij het wenst.

Maak hier je pasafspraak