Skip to main content

Ceremoniebussen

Trouwbussen Ceremoniebussen Antique Auto

Trouwbussen Ceremoniebussen Antique Auto

Ceremoniebussen Trouwbus Feestbus Partybus

Als je bij Het Bruidsparadijs Ceremoniebussen Trouwbus Feestbus Partybus of een oldtimerbus huurt als trouwvervoer of om in een bruidsbus op je trouw je gasten van en naar de kerk te vervoeren, hoef je je geen zorgen te maken over het ceremonievervoer. Ook indien je een publibus zoekt, zit je bij ons goed.

Met 20 oldtimerbussen is Antique Auto na bijna 40 jaar nog steeds marktleider in bruidsvervoer. Dat kan enkel dankzij het vertrouwen dat jij in ons stelt. Zoek je een toffe trouwbus, een partybus, een VIP-coach of mooie ceremoniewagens, dan ben je bij Antique Auto, een afdeling van Het Bruidsparadijs, aan het juiste adres.

Amerikaanse schoolbussen, Yellow American schoolbus, Renault Parijse stadsbus, witte DAF-bus, grijze VIP-bus Van Hool, Engelse Guy bus, Zwitserse postbus Saurer, Citroën busje. Onze Engelse dubbeldekbussen Bristol Lodekka en open-top Leyland worden enkel nog gebruikt voor publiciteitsdoeleinden.

BOEK UW CEREMONIEBUS EN ONTVANG KORTING OP JULLIE TROUWKAARTEN ÉN ONTVANG PARADIJSPROCENTEN

Huur je oldtimerbus bij ons en het levert je ook nog eens extra voordelen op. Al onze ceremoniebussen komen in aanmerking voor onze paradijsprocenten waarmee je vele euro’s kunt besparen. Ook heb je een zeer mooie korting op het drukken van jullie huwelijksaankondigingen of fair-parts.

Bus kopen?

Wens je een bus te kopen? Wil je een coole camper maken in een Amerikaanse schoolbus of in een Engelse dubbeldeksbus? Maak dan zeker een afspraak met Dirk Geerardyn en kom de mogelijkheden bij ons bekijken en bespreken. Wist je dat wij de bus zelfs volledig in onze eigen atelier kunnen inrichten?

Amerikaanse schoolbus Trouwbussen Event Pendeldienst
Amerikaanse schoolbussen als ceremoniebus
Amerikaanse schoolbus klein met Rolstoellift en originele banken
Citroën ceremoniebus A23 trouw huwelijk
Amerikaanse schoolbus voor huwelijk
Saurer bus trouw huwelijk
Parijse stadsbustrouwbus
Oldtimer witte DAF-bus Huren Bruiloft Huwelijk
Engelse dubbeldekbus open-top voor events
Engelse dubbeldeksbus voor evenementen
Parijse stadsbus ceremoniebus
Parijse stadsbus partybus
Citroën C23 minibus trouwbus ceremoniebus
Guy ceremoniebus trouw huwelijk