Skip to main content

Korte Trouwjurken Festival Sfeer

Korte Trouwjurken Festival Sfeer

Korte Trouwjurken Afneembare Sleep Tealenght Festival Sfeer

Korte Trouwjurken Tealenght Festival Sfeer

Een trouwjurk hoeft niet altijd lang te zijn. Want een korte of enkellange tealenght trouwjapon kan uiteraard ook! Zie je je bruidsjurk liever in de Marylin Monroe-stijl? En dan bijvoorbeeld met hele mooie bruidsschoenen onder … wauw! Bijvoorbeeld een korte kokerjurk volledig in kant. Of volledig in een prachtige effen stof.  Een kokerjurk met een prachtige riem met een sleep aan? Zoveel mogelijkheden!

Trouwjurk vooraan kort achter lang

Kan je als bruid niet kiezen tussen een korte of lange trouwjurk. Dan kan je opteren voor een bruidsjapon die kort is vooraan en lang achteraan?

Bruidsjurk afneembare sleep

Er zijn ook mogelijkheden voor een lange met ingewerkte korte trouwjurk. De lange versie voor in de dag voor het hele ceremoniegebeuren. Vervolgens kan je er ‘s avonds een kort trouwkleed van maken. Hierbij heb je ook weer verschillende mogelijkheden. Ofwel maak je gebruik van een afneembare lange sleep. Ofwel kan je door middel van een rits of klittenband de rok korter maken. Op deze manier heb je twee jurken voor de prijs van één.

Kijk ook zeker bij de lange (smallere) bruidsjurken. Een lang bruidskleed kan in sommige gevallen kort gemaakt worden. Andersom kan het uiteraard niet.

Neem ook een kijkje op onze Facebook-pagina voor extra foto’s.

Wil je een festival sfeer op je trouwfeest? Kom dan zeker langs. Vergeet echter niet jouw pasafspraak te maken  Korte Trouwjurken. Festival Sfeer. Afneembare Sleep. Kokerjurk. Tealenght.