Skip to main content

Lingerie

Bruidslingerie

Bruidslingerie Torselet Pettycoat Shapewear. Moet je bruidslingerie braaf en zedig zijn? Of mag het iets pikanter? Zodat je bruidsnacht even spetterend wordt als je huwelijksfeest. Prikkel de fantasie van je bruidegom met onze speciale trouwlingerie! Koop de juiste lingerie voor onder je trouwkleed. En je trouwjurk valt meteen perfect. Bij het Bruidsparadijs vind je speciale lingeriemerken als Poirier, Ulla en Selmark. Deze zullen er voor zorgen dat jouw trouwjurk

Poirier

Het speciale bruidslingeriemerk Poirier heeft modellen die perfect zitten onder alle soorten jurken. Van romantische prinsessenjurken, tot sexy fishtailjurken, tot bohemian trouwjurken. Met de juiste bruidslingerie, de juiste pettycoat of onderrok en eventueel de nodige shapewear, zal jij je zelfzeker voelen en stralen op je trouwdag.

Ulla

In de collectie van Ulla vind je trouwlingerie voor bruiden met een grotere maat. Zowel een grotere maat in omtrek als een grotere cupmaat.

Selmark

Van het populaire lingeriemerk Selmark hebben wij de trouwcollectie in onze winkel beschikbaar.

Denk eraan dat je trouwlingerie ook als gewone lingerie kunt dragen na je huwelijksdag, maar dat gewone lingerie niet altijd geschikt is als bruidslingerie. Let op dat je rug net iets meer uitgesneden is, zodat een standaard BH er net bovenuit piept. Of heb je een zeer speciale halsuitsnijding of lopen je bandjes niet zoals de bandjes van een normale BH? We hebben al menige bruid gehad die met de nieuw aangekochte lingerie uit een lingeriewinkel niets kon doen en moest overgaan tot aankoop van speciale bruidslingerie. Een tweede aankoop is in dit geval wel spijtig, nietwaar?

Verras je bruidegom met romantische maar functionele trouwlingerie. Het Bruidsparadijs heeft er een ruime keuze aan. Ook ruime keuze in grote maten. Grote maten, zowel in cup als in omtrek.

Like onze Facebookpagina en wees als eerste op de hoogte van acties, kortingen, opendeurdagen of door ons georganiseerde trouwbeurzen.

Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie foto's 4
Bruidslingerie foto's 5
Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie lage blote rug 17_100 Poirier
Bruidslingerie foto's 3
Bruidslingerie lage blote rug
Bruidslingerie Lingerie Ulla foto's 2
Kimono kamerjas Bride JustMarried POI-2
Bruidslingerie Lingerie Ulla foto's 1
Kimono kamerjas Bride JustMarried POI bride CLLR
Kimono kamerjas Bride JustMarried POI-1