Skip to main content

Paraplu’s

Bij Het Bruidsparadijs kan je witte paraplu’s huren of kopen. De weergoden zijn de bruidsparen niet altijd even goed gezind. Daarom heeft Het Bruidsparadijs een zeer ruime keuze trouwparaplu’s.

Om te beginnen hebben we een witte hartparaplu. Deze vrij grote witte paraplu in hartvorm zal zeker niet misstaan op een trouwdag.

Dan hebben we een tweelingparaplu. Dit is een witte 2-persoonsparaplu voor het bruidspaar of de suite van de trouw. Het zijn 2 paraplu’s tegen elkaar “geplakt” waardoor zowel bruid als bruidegom droog zullen lopen bij regenweer.

Als echte wedding-umbrella hebben we ook nog grote ronde paraplu’s voorzien van een leuke wedding-tekst. Als trouwtekst hebben we “Just Married”, “Ja, ik wil”, … Deze bruidsparaplu’s zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of ivoor.

Uiteraard mogen ronde paraplu’s niet ontbreken in ons gamma. De “gewone” XL witte standaard ronde paraplu is bij ons – met een doormeter van zo’n 130cm – wel extra groot zodat die ook makkelijk bruikbaar is voor 2 personen. Deze paraplu is te huur of te koop.

Ceremoniemeester Ceremoniebegeleiding Huwelijk Trouw Bruiloft