Skip to main content

RODE LOPERS

Rode Lopers

Rode Lopers – Witte Lopers – Zwarte Lopers

Voor mooie foto’s kan je een rode, zwarte of witte loper huren. Die kan je thuis, aan het gemeentehuis of aan de kerk leggen, al dan niet gecombineerd met afzetpaaltjes in chroom, voorzien van een mooie koord.

Hieronder vind je de prijs voor een “standaard” rode loper van 10m lang en 1m breed. Onze standaard lopers zijn: 5m, 7m en 10m lang x 1m breed. Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk (b.v. 15 of 20m x 2m enz.).
B.v. huur rode loper 10m x 1m = 37 euro (+ waarborg)
B.v. huur zwarte loper 10m x 1m = 37 euro (+ waarborg)

Witte lopers zijn veel te fragiel om 2x te gebruiken. Hierdoor kunnen ze slechts één maal gebruikt worden en worden ze niet verhuurd, enkel verkocht. Onze witte lopers zijn steeds nieuw en voorzien van een beschermende folie die je dient te verwijderen juist vóór het gebruik ervan.
B.v. witte loper 10m x 1m = 95 euro

Witte, rode en zwarte lopers zijn steeds op voorraad, doch we vragen deze even van tevoren te reserveren zodat ze klaar gezet kunnen worden. De prijzen van onze lopers zijn prijzen bij ons op te halen. Uiteraard kunnen onze lopers ook steeds geleverd en/of geplaatst worden of kunnen ze meegebracht worden indien je bij ons een trouwbus, trouwauto of een ceremoniemeester huurt.