Skip to main content

Stockingsbanden & Kousenbanden

Trouw je in de winter of wil je toch graag een licht kousje dragen? In het Bruidsparadijs hebben we een heel gamma aan stockings speciaal ontworpen voor bruidjes. Zowel wit als huidskleurig, stay-ups, hold-ups, deze laatste worden gedragen met jarretels, allemaal voorzien met een luxueze band al dan niet uit kant. Draag je open schoentjes? Wij hebben speciale panty’s met ‘platte teennaad’.

Panty’s en Beenbescherming Grote Maten

Ben je een vollere bruid en heb je een panty nodig in een grotere maat. Ook dàt is bij ons mogelijk! We gaan tot een heupomtrek van 200cm. Net zoals onze grote maten collectie in bruidsjurken, hebben we ook een grote maten collectie in panty’s. Uiteraard horen hier ook de beenbescherming bij en corrigerende broekjes al dan niet met pijpjes. De beenbescherming gaat tot een dijomtrek van 100cm. Deze grote-maten-collectie panty’s kan je uiteraard ook dagdagelijks dragen! Verkrijgbaar in standaard kleuren zoals zwart, beige, wit, rood.

Volgens traditie mag een kousenband ook niet ontbreken in de bruidsoutfit. Ook daarin biedt het Bruidsparadijs een ruime keuze…

Binnenbeenbescherming BPLida Grote Maten LR