Suite- & Feestkledij

Feestkleding voor de bruidsmoeders (Mother of the Bride / Groom), moeder van een communicant, getuigen of suiteleden. Onze suitekledij bestaat uit zeer mooie cocktailjurken en doordraagbare collecties suite-ensembles van de merken Linea Raffaelli, Rosa Clara, Sonia Pena, Talyna Lyn, e.a. Uiteraard zijn bepaalde modellen uit deze collecties niet enkel voor het gevolg, maar kunnen ze ook dienen voor de bruid die b.v. voor de tweede maal huwt. Als bruid kijk je best ook eens bij de collectie “gekleurde bruidsjurken”.

Grote maten

Onze suitekleding is beschikbaar van zeer kleine, tot zeer grote maten.

Suitekledij op maat

Heb je een eigen ontwerp of eigen creatie, of wens je iets op maat te laten maken? Uiteraard is ook dàt mogelijk met onze professionele naai-atelier o.l.v. een ervaren meester-kleermaker.

Bruidsmeisjes

Voor volwassen bruidsmeisjes kan je ook bij ons terecht voor zowel korte als lange suitejurkjes (van 295 euro tot 495 euro). Hou hier wel rekening met een levertermijn van zo’n 3 maanden!

Uiteraard is de keuze in de winkel nog véél groter! Wil u zeker zijn dat iemand vrij is voor u … MAAK EVEN EEN AFSPRAAK! Zo kan u onnodig wachten of teleurstellingen vermijden!