Skip to main content

Suitekleding Feestkledij Cocktailjurken

Feestkledij Bruidsmoeders Linea Raffaelli

Feestkledij Bruidsmoeders Linea Raffaelli

Suitekleding Feestkledij Cocktailjurken

Een volledige afdeling met suitekleding. Feestkleding voor de bruidsmoeders (Mother of the Bride / Mother of the Groom). Moeder van een communicant, getuigen of suiteleden. Onze suitekledij bestaat uit zeer mooie cocktailjurken. Ook doordraagbare collecties suite-ensembles. Dit van de merken Linea Raffaelli, Rosa Clara, Sonia Pena, Talyna Lyn, e.a.

Suitejurk als Trouwjurk

Uiteraard zijn bepaalde modellen uit deze collecties niet enkel voor het gevolg. Maar kunnen ze ook dienen voor de bruid. Wanneer de bruid bijvoorbeeld voor de tweede maal huwt. Als bruid kijk je best ook eens bij de collectie “gekleurde bruidsjurken”.

Moeder van de bruid / bruidegom

Suitekleding Feestkledij Cocktailjurken. Dit voor de moeders van de bruid bruidegom. Eveneens hebben we een volledige afdeling met suitekleding. Ben je op zoek naar de juiste feestkledij voor bruiloft of communie. Ook vind je een hele collectie cocktailjurken.

Feestelijke mode voor maatje meer

Uiteraard is onze suitekleding beschikbaar van zeer kleine, tot zeer grote maten. Voor grotere maten is het ideaal om met een jasje of vestje te werken omdat vele dames hun bovenarmen willen bedekken. Zowel in de bruidsjurken als in de feestelijke mode hebben we een zeer ruime collectie die gaat tot maat 68.

Suitekledij op maat

Heb je een eigen ontwerp of eigen creatie. Of wens je iets op maat te laten maken? Uiteraard is ook dàt mogelijk met onze professionele naaiatelier o.l.v. een meester-couturier met heel veel jaren ervaring.

Bruid met Bruidsdames Suitejurken op Maat gemaakt Bruidsparadijs

Bruid met Bruidsdames Suitekledij op Maat gemaakt Bruidsparadijs

Bruidsdames

Voor volwassen bruidsmeisjes hebben we zowel korte als lange suitejurkjes (van 295 euro tot 595 / 695 euro). Maar hou hier wel rekening met een levertermijn. Een levertermijn van zeker 3 à 4 maanden! Wanneer je bijvoorbeeld cocktailkledij nodig hebt voor 5 volwassen bruidsmeisjes of bruidsdames kan je ze in onze bruidswinkel Antwerpen identiek kleden. Ofwel verschillende modellen. In dezelfde of verschillende kleuren. Volgens lichaam en maat van de dames. Ofwel hetzelfde model in één kleur. Eveneens volgens maat van je bruidsdames. Dus het komt er op neer dat alle mogelijkheden open liggen. Niet alleen kan je kiezen uit bestaande collecties feestkleding maar ook kunnen we volledig volgens jouw wensen creëren.

Uiteraard is de keuze in de winkel nog véél groter! Wil je zeker zijn dat iemand vrij is voor jullie … MAAK EVEN EEN AFSPRAAK! Zo kan je onnodig wachten of teleurstellingen vermijden!

Like ons op Facebook of Instagram. Dan ben je als eerste op de hoogte van speciale Suitedagen, Opendeurdagen of Trouwbeurs.