Skip to main content

Trouwkledij Smal en Fishtail

Bruidsjurk Smal Fishtail diepe sexy ruguitsnijding

Bruidsjurk Smal Fishtail diepe sexy ruguitsnijding

Trouwkledij Smal en Fishtail

Trouwkledij Smal en Fishtail. Hieronder kunnen we zowel de gewone soepelvallende smalle trouwjurken indelen, als de hele strakke sexy fishtail jurken. De soepelvallende smalle bruidsjurken worden ook vaak gebruikt om te trouwen op het strand. Een echt Ibiza trouwkleed waarbij je kan kiezen voor een trouwjurk met hoge split vooraan of aan de zijkant. Zie jij je al lopen op het strand aan de hand van je bruidegom onder een stralende zon?

Sexy Bruidsjurken Fishtail

Een zeer stijlvolle smalle bruidsjurk met een rok als een zeemeermin, wordt een fishtail genoemd. Deze stijl heeft prachtige belijningen! Heel vaak hebben deze fishtail bruidsjurken ook een hele diepe ruguitsnijding. Eveneens prachtige lange mouwen zijn hierbij mogelijk. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Wens je deze prachtige bruidsjurken te komen bewonderen. Om jouw droom trouwjurk te komen uitzoeken. Vergeet zeker geen afspraak te maken zodat de styliste klaar staat om jou en je begeleidende personen te ontvangen. En voldoende tijd kan vrijmaken om jou de beste service te geven.

Hieronder enkele foto’s van deze prachtige stijl van trouwkledij. De keuze in onze winkel is uiteraard nog veel groter! Onze professionele adviseuses zullen je graag helpen jouw droomtrouwjapon te vinden.

Vergeet niet je afspraak te maken om je droombruidsjurk uit te komen zoeken!

Like ons op Facebook, Instagram of Pinterest en word als eerste op de hoogte gehouden van opendeurdagen, trouwbeurs, acties en kortingen.