Skip to main content

Lente Sale Trouwjurken Kostuums Feestkleding

Om plaats te maken voor de nieuwe collecties, houden we een grote uitverkoop LenteSale Trouwjurken Kostuums Feestkleding met jurken en kostuums uit vorige collecties met

kortingen van 25 tot 50%

Wees er als eerste bij want OP = OP!

  • Lente Sale prijzen zijn enkel geldig op speciale Lente Sale stuks kledij uit voorgaande collecties.
  • Ook voor de curvy bruid tot maat 68 heel ruime keuze bruidsjurken in Lente Sale.
  • Afspraakduur 1,5u.
  • Max. 4 à 5 jurken of kostuums mee in de paskamer.
  • Bereid je al wat voor welke stijl je wenst zodat je hiermee geen tijd verliest.
  • Je wordt steeds persoonlijk geholpen door een professionele styliste of kleermaker.

Maak tijdig je pasafspraak want de plaatsen zijn beperkt. Het maken van een afspraak is verplicht. Het uitzoeken van nieuwe collectie trouwjurk, kostuum of suitekledij valt niet onder de Lente Sale.

Kom je zonder afspraak, weet

  • dat je misschien niet geholpen kan worden op dat moment en je terug moet komen
  • dat je misschien lang gaat moeten wachten vooraleer een collega je kan helpen
  • je niet de volle tijd geholpen kan worden, rekening houdend met onze openingsuren of andere afspraken

Breng max. 3 “juryleden” mee om je bij te staan in je keuze. Breng zeker de meest belangrijke mensen mee die je kennen en die jouw beslissing niet negatief zullen beïnvloeden. Zo kan het vinden van jouw droomtrouwjurk, trouwkostuum of feestkleed vlot verlopen en zal het voor jou een aangename sessie zijn.

Aangezien het een aankoop is aan verminderde prijzen, kan er enkel betaald worden met bancontact of contant. Geen Visa of andere creditkaarten. De aangekochte kledij aan verminderde prijzen kan uiteraard niet geruild noch teruggenomen worden.

Tijdens onze Lente Sale zijn het meeneemprijzen. Zorg dat je je kledij kan weghangen bij je thuis, familie of vrienden. Is dit hoegenaamd niet mogelijk met b.v. een brede trouwjurk? Of wil je later gebruik maken van onze professionele naaiatelier met gediplomeerde couturiers of coupeuses o.l.v. een meester-kleermaker? Hiervoor kunnen we afspraken maken bij de aankoop.

Heel ons team zal er alles aan doen om jouw droomtrouwjurk, cool kostuum of prachtige feestjurk te vinden door zeer goed naar je wensen te luisteren en je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien. Wens je zelf tussen de rekken snuisteren, lees dan de vraag en antwoord op onze blog even.

Wij kijken al uit naar jouw komst!

Blijf op de hoogte van onze acties via Facebook, Instagram, Pinterest of Tiktok.