Skip to main content

Opendeurdagen en Trouwbeurs Bruidsparadijs 

Opendeurdagen en Trouwbeurs Bruidsparadijs
4 en 5 februari 2023

Zijn jullie op pad om allerhande informatie te vergaren voor jullie bruiloft in 2023, 2024, 2025 of zelfs nog later? Kom dan zeker langs tijdens onze Opendeurdagen en Trouwbeurs Bruidsparadijs 4 en 5 februari 2023 (10u-18u).

Van deze gelegenheid maken wij gebruik om op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023 in de Eventlocatie van Het Bruidsparadijs onze “Opendeurdagen met een Trouwbeurs” te organiseren.  Wil jij op een aangename manier enthousiaste leveranciers ontmoeten? Wil jij je droomtrouwjurk of je droomkostuum komen uitzoeken? Wil je gewoon wat rondlopen en ideetjes opdoen? Kom dan zeker langs en ontdek onze
Opendeurdagen met Trouwbeurs op 4 en 5 februari 2023.

Opendeurdagen met Statische Modeshow 4-5 februari

  • grootse keuze trouwjurken en kostuums (maak tijdig pasafspraak – plaatsen zijn beperkt)
  • doorlopend Statische Modeshow met zo’n 175 trouwjurken op mannequinpoppen tentoon gesteld
  • Gratis* trouwschoenen bij aankoop bruidsjurk/kostuum op 4 of 5 februari 2023
  • Gratis* trouwring bij aankoop bruidsjurk + trouwkostuum + twee trouwringen (doorlopende actie)
    Extra collectie prachtige trouwringen aanwezig.

Maak hier afspraak om je trouwjurk of trouwkostuum uit te komen zoeken.

Trouwbeurs 4-5 februari

Opendeurdagen en Trouwbeurs Bruidsparadijs 4-5 februari 2023 in de Eventlocatie van Het Bruidsparadijs, Straalstraat 2, 2170 Merksem van 10u tot 18u.
Wil je je droom trouwjurk of het coolste trouwpak uit komen zoeken? Vergeet niet snel jouw uitzoek afspraak te maken en reserveer alvast jouw paskamer met professionele styliste. Plaatsen zijn beperkt!

Wil je je gezelschap verwennen met een luxe-uitzoek met hapjes en een glaasje bubbels? Wil je hen belonen met een leuke goodiebag met allerlei love en wedding spulletjes? Boek dan deze extraatjes.

Win bon 150 euro voor Accessoires

Uit alle geregistreerde bezoekers zal een winnaar getrokken worden. Deze winnaar kan met de gewonnen bon accessoires bij Het Bruidsparadijs uitkiezen ter waarde van 150 euro. Accessoires zijnde bedankjes, bruidssuikers, huwelijkskaars, gastenboek, geschenken, ringhouders. De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden. Er wordt verder geen communicatie hieromtrent voorzien.

Like en volg ons op onze socials Facebook, Instagram, Pinterest

(*) Voorwaarden acties “Gratis trouwschoenen” en “Gratis trouwring” in onze winkels verkrijgbaar. Opendeurdagen en Trouwbeurs 4-5 februari
Wil jij jouw droomjurk/kostuum al komen uitzoeken vóór onze opendeurdagen en toch al genieten van de actie van de trouwschoenen, vermeld deze actie dan aan de styliste die jou helpt op het moment van uitzoeken. Deze pre-actie moet wel medegedeeld worden bij het opmaken van de bestelbon. En is niet geldig met terugwerkende kracht.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 4.
DD slash MM slash JJJJ
Bezoek Opendeurdagen met Trouwbeurs(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.