Skip to main content

Bruidsjurk Maatwerk Eigen Creatie

Trouwkledij volgens Eigen Ideeën voor een Unieke Creatie Bruidsjurk

Trouwkledij volgens Eigen Ideeën voor een Unieke Creatie Bruidsjurk

 

Eigen Creatie

Bruidsjurk Maatwerk Eigen Creatie. Heb je in onze ruime keuze aan trouwjurken of suitekledij jouw droom trouwjurk niet gevonden? Niet getreurd… Want bij ons bestaat de mogelijkheid om je favoriete jurk, top en rok of broek te laten maken volgens jouw eigen wensen. Je kan dus je eigen ontwerp in onze professionele naaiatelier laten realiseren. En een unieke creatie trouwjurk dragen op JOUW grote dag. Ook voor het kostuum voor de bruidegom, suitejurken en suite-ensembles voor de moeder van de bruid of de moeder van de bruidegom, bieden wij deze mogelijkheden. Uiteraard kan je van deze dienst-op-maat ook gebruik maken voor een dagdagelijks ensemble.

Maatwerk? Trouwjurk op maat?

Om kennis te maken met ons volledige assortiment kan je best eens langskomen in onze bruidswinkel in Antwerpen Merksem. Maak hierbij zeker een afspraak zodat je samen met één van onze stylistes en onze meester-couturier de mogelijkheden kan bekijken. Waardoor jij zal stralen op je huwelijk in een door jezelf gecreëerde bruidsjurk maatwerk eigen creatie. Bij een eigen creatie kan er uitgegaan worden van een bestaand model. Met de nodige wijzigingen te doen aan die basisjurk zoals bijvoorbeeld lange mouwen maken of een losse rok maken. Kan je reeds een heel ander beeld krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een volledige jurk te ontwerpen.

Gekleurde jurk of Regenboogjurk?

Zoek je echt iets speciaal in één kleur? Of liever een rok waarin alle kleuren overlopen in de kleuren van de regenboog? Jij vraagt, wij maken!

Bruidsmeisje of Bruidsjonker?

Uiteraard is het volledig op maat of volgens jouw wens maken van de kledij voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers ook mogelijk. Een mini-trouwjurk? Of een kostuum zoals papa voor jullie zonen? Maak een afspraak en vraag naar de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Volg ons op Facebook zodat je als eerste op de hoogte gehouden wordt van onze opendeurdagen, trouwbeurs in onze eventlocatie, acties en kortingen.

If we don’t have it, we create it!

Maatwerk Trouwjurken Eigen Creatie
Trouwjurken Op Maat Ontwerpen en Retoucheren in Eigen Atelier
Wil je nog meer zien? Maak afspraak om jouw trouwjurk passen Antwerpen
Bruidsdames Jurken op maat en model gemaakt in atelier Bruidsparadijs
Eigen creatie bruidsmeisje jurk
Koop Trouwjurk + Trouwkostuum + 2 Trouwringen en krijg 1 Trouwring GRATIS
Passessie Bruidsmeisjes Bruidsdames jurken Op maat gemaakt
Volledige familie gekleed door Bruidsparadijs LR
Welkom in onze Bruidswinkel. Vind jouw perfecte Trouwjurk Trouwkostuum Suitekledij
Trouwjurk op maat
Retouche Atelier Trouwjurken Op Maat ontwerpen en maken
Maatwerk kostuum Het Bruidsparadijs
Retouche Atelier Bruidsparadijs Trouwjurk op Maat Zetten 1