Skip to main content

Gekleurde Trouwjurk Zwarte Rode

Zwarte Trouwjurken Grote Keuze

Zwarte Trouwjurken Grote Keuze

Gekleurde Trouwjurk Zwarte Rode 

Gekleurde Trouwjurk Zwarte Rode Bruidsjurk of Bordeaux? Aan de ene kant ben jij geen grijze muis? Aan de andere kant mag het wel eens iets speciaals zijn voor jou? Een kleurtje misschien? Of enkel een accent? Of echt een volledig gekleurde trouwjapon? Een smalle trouwjurk of een prinsessen trouwkleed? Het Bruidsparadijs heeft een ongeziene keuze. In gekleurde bruidsjurken of jurken met kleuraccent. Volledig blauwe trouwjurk? Of liever een groene trouwjurk? Misschien zoek jij wel een bruine trouwjurk? Zelfs een purperen of lila trouwjurk is mogelijk! Uiteraard heel wat roze trouwjurken. Bordeaux bruidsjurken in alle tinten. Gaande van roos of roze over rood en zo naar bordeaux trouwjurken.

Daardoor kunnen ook twee bruiden perfect op elkaar afgestemd worden. Met dezelfde kleuraccenten in beide trouwjurken of bruids-broekpak / jumpsuit.

Gekleurde Trouwjurk Rood Zwart Kleuraccent

Rode Trouwjurk Prinsessen stijl

Rode Trouwjurk

Ben jij een Lady in Red? Zoek dan niet langer! Want in onze bruidswinkel Antwerpen vind je de grootste keuze volledig rode trouwjurken. Zowel een smal soepelvallend rood trouwkleed als een rode prinsessenjurk.

Zwarte Trouwjurk

Ook voor een zwarte bruidsjurk kom je best langs in Het Bruidsparadijs! In onze bruidswinkel heb je onder andere de grootste keuze in zwarte trouwjurken. Een zwarte fishtail trouwjurk? Of een zwarte prinsessen trouwjurk? Kom in de grootste collectie trouwjurken in België jouw droom trouwjurk vinden.

Gekleurde Trouwjurk met bloemetjes

Gekleurde Trouwjurk met bloemetjes

Trouwjurk met Kleuraccenten

Wanneer je een ivoorkleurige trouwjurk zoekt. Maar wel met een kleuraccent. Dan ben je bij onze bruidswinkel Antwerpen aan het goede adres. Vooral van de collectie Ladybird van Pronovias hebben we de grootste keuze trouwjurken met kleuraccent in onze winkel beschikbaar. Ook zeer geschikt voor grote maten trouwjurk. Voor bruidjes op zoek naar een plus maat trouwjurk.

Suitekledij als trouwjurk

Sommige suitejurken worden ook als bruidsjurk gebruikt. Zoek je een trouwjurk voor een tweede huwelijk? Of ben jij een rijpere bruid die geen echte prinsessenjurk meer wenst. Kom dan zeker eens langs in onze trouwwinkel. En daarom neem je best ook eens een kijkje bij de collectie suitekleding.

Hieronder zijn enkele foto’s van gekleurde bruidsjurken en trouwjurken met kleuraccent. Gekleurde Trouwjurk Zwarte Rode Bruidsjurk.
Kijk ook op onze Facebook-pagina voor extra foto’s. Like ons en wees als eerste op de hoogte. Van acties en opendeurdagen in trouwkledij.

Maak tijdig een afspraak om jouw droomjurk uit te zoeken!