Skip to main content

Trouwjurken Grote maten

Ruime Keuze Trouwjurken Grote Maten

Ruime Keuze Trouwjurken Grote Maten t/m maat 68

Trouwjurken Grote Maten Curves

Trouwjurken Grote Maten Curves. Met meer dan 400 bruidsjurken van maat 50 t/m maat 68/70. Hierdoor heb je voor de bruid met een maatje meer een nooit geziene keuze. Dat wil zeggen dat we dan ook de grootste keuze in bruidsjurken in +maten in België hebben! Zodoende kan je in onze bruidswinkel dan ook trouwjurken in een grotere maat probleemloos passen. Zoals in veel collega bruidswinkels, moet je bij ons geen veel te kleine jurk voorhouden. Want je past de bruidskledij zodat je ziet wat je krijgt. En weet je wat er het leukste is? Bovendien beperken we het passen niet tot een enkele trouwjurk. Integendeel, je kan bij ons in jouw maat verschillende trouwjurken passen. Niets voorhouden! Gewoon passen! Tot je de droomjurk gevonden hebt.

Curvy Bruidsjurken

Wens jij een mooie elegante A-lijn die mooi afkleedt? Of heb je liever een soepelvallende trouwjapon die de oneffenheden verdoezelt? Ook voor korte trouwjurken in een plusmaat kunnen we je helpen. Om de juiste droomjurk voor jou te vinden.

Ga zeker ook een kijkje nemen bij de andere collecties. Sommige modellen uit de andere collecties kunnen zonder probleem in een grotere maat besteld worden. Of ze zijn misschien wel in een plusmaatje bij ons beschikbaar.

Volg ons op onze socials zoals Facebook, Instagram, … en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Passen in privé paskamers

Verder, om de privacy van onze bruiden te waarborgen. Zijn onze paskamers zodanig opgesteld dat je geen inkijk hebt van de bruid die naast jou haar droomjurk staat uit te kiezen. Onze professionele stylistes zullen je van in het begin zeer op je gemak stellen. En zullen er alles aan doen om samen met jou je droom trouwjurk te vinden. Dit in onze enorme collectie bruidsjurken voor de vollere bruid. Ook voor de perfecte bruidslingerie onder de bruidsjapon hebben we voor de curvy bruid een ruime keuze in trouwlingerie in een maatje meer. Trouwjurken Grote Maten Curves

Kijk ook op onze Facebook-pagina voor extra foto’s. En Like ons op Facebook, volg ons op Instagram. Want dan word je als eerste op de hoogte gehouden van onze opendeurdagen, trouwbeurzen en acties en kortingen.

Maak hier je afspraak om jouw droomtrouwjurk te komen uitzoeken